Geschikt voor
Geschikt voor
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Ontwerp in je eigen ruimte

Beton Cire Wandpanelen

Altijd al zo’n mooie beton cire muur willen hebben? Met de beton cire platen van Isodeco creëer je in een handomdraai een echte betonlook sfeer aan elke wand. De platen in betonlook zijn een combi van glasvezel en gekleurde hars aan de voorzijde. Naast dat de platen er bijzonder stoer uit zien is beton ciré waterdicht en ideaal als douchewandbekleding. Daarnaast zijn ze de perfecte toevoeging in elke ruimte. Maak hier jouw keuze uit onze beton ciré muur panelen en bestel ze vandaag nog!

Sorteren op:

Over beton cire

Dankzij de topkwaliteit zijn onze beton ciré platen voor vele toepassingen te gebruiken, zowel binnenshuis als buiten! Bijvoorbeeld voor tegen de gevel, maar ook als keukenachterwand en in de badkamer. Naast het lage totaalgewicht profiteer je in beide versies van de eenvoudige verwerking en flexibiliteit van het materiaal. Kom erachter of beton ciré geschikt is voor jouw interieur en woonstijl.

Voordelen beton cire

Heb je nog twijfels of een beton cire wand in jouw interieur past? Hierbij staan er een aantal voordelen op een rijtje:

  • De beton cire platen zijn zeer licht en flexibel.
  • Het aanbrengen van beton ciré platen is zeer eenvoudig. Je hebt geen professional nodig. Ze zijn haast kant en klaar, speciaal voor jou.
  • De platen zijn perfect voor in vochtige ruimtes, ook in een echt natte ruimte. Maak beton ciré waterdicht met impregneermiddel en gebruik siliconenkit voor de naden.
  • Je kunt ze makkelijk onderhouden, er zijn geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig.
  • Je kunt een groter oppervlak makkelijk bekleden, want de beton cire platen hebben een groot formaat.
  • Je kunt ze op bijna iedere ondergrond aanbrengen. De beton cire platen gaan makkelijk over bestaande tegels heen. Het is belangrijk dat de wand vet- en stofvrij is, zo is het een ondergrond waarop het hecht.
  • Het geeft een chique uitstraling.
  • Onze beton platen kunnen tegen een stootje.
  • Voor de beton cire prijs krijg je de hoogste kwaliteit!

Betonlook voor binnen en buiten

De beton cire wandpanelen kunnen ook gevelbekleding gebruikt worden, indien er siliconenkit gebruikt wordt voor tussen de naden, zodat er geen water achter de wandpanelen terecht kan komen. De betonlook muur dient geïmpregneerd te worden met de behandelingset die wij in onze webshop aanbieden.

Een industriële touch up!

Betonlook muren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de wereld van interieur. Wil jij ook graag zo een mooie industriële sfeer in jouw interieur? Beton cire geeft jouw ruimte een stoere look. Het leuke van deze stijl is dat je niet alleen wandpanelen, maar ook heel veel meubels en accessoires hebt met betonlook, dus je kunt heel veel matchende elementen verzamelen! Beton cire past in elk interieur.

Beton cire voegt sfeer en karakter toe. Wij hebben de beton cire panelen in meerdere grijstinten. Dus voor ieders interieur wat wils!

Beton cire badkamer

Beton ciré cement platen zijn ook erg praktisch voor natte ruimtes. Je kunt elke oude wand omtoveren tot iets met een stoere uitstraling en karakter.

Naast dat de beton cire platen buiten gemonteerd kunnen worden, kunnen ze ook als douche wandpanelen gebruikt worden. Breng de stoere industriële look mee naar de badkamer!

De beton cire platen kun je ook onder het douchegedeelte monteren. Wil jij waterdichte betonstuc? Hiervoor moet je hem impregneren en de naden kitten met siliconenkit. Hierdoor krijgt het een beschermende laag en kan er geen water achter de plaat komen.

Lichtgewicht en ultra dun

Deze wandpanelen zijn extreem dun steenfineer met een laatste laag metaal gepigmenteerde verf. De beton ciré platen in betonlook zijn aan de voorzijde een combinatie van glasvezel en gekleurd hars. Naast het lage totaalgewicht profiteer je in zowel de natuursteen uitvoering als de Beton ciré uitvoering van de eenvoudige verwerking en flexibiliteit van het materiaal. Dit materiaal is zowel geschikt voor binnen als buiten.

Over het assortiment

Meerdere kleuren Betonlook Beton Ciré Wandpanelen

De beton ciré platen met betonlook combineren de eenvoudige en comfortabele verwerking van alle XL platen met een moderne en strakke uitstraling van een betonoppervlak. De combinatie van glasvezel en gekleurde hars ziet eruit als beton met fijnporige structuren in het gladde oppervlak.

De wandpanelen in betonlook zijn beschikbaar in een lichte, medium en een donkere uitvoering. Het leuke aan deze soorten is dat je veel elementen met kleur in jouw interieur kunt toevoegen die voor meer karakter zorgen.

Beton ciré past in elke woonstijl, vanwege het karakter. De kleuren gaan goed samen met felle kleuren, maar ook met donkere kleuren.

Beton ciré vloer

Ben jij zo gek op beton cire dat je ook een beton cire vloer wilt hebben? Wij hebben bekleding voor zowel de betonlook wanden én beton ciré vloeren. Ga dan naar onze vloerenpagina:

Beton cire kopen

Wil jij de ideale beton ciré bestellen, maar kun je geen keuze maken? Wij helpen je graag! Laat een foto van jouw ruimte zien en wij voorzien je graag van de beste advies. Je kunt ook langs onze showroom komen om de platen in het echt te zien. Wil jij liever advies krijgen via een videocall, plan dan een interieuradvies op afstand afspraak in.

Veelgestelde vragen

Onze beton cire platen zijn door middel van impregneren waterdicht te krijgen door ze te impregneren. Ook is het belangrijk om de kieren te dichten met siliconenkit, zodat er geen water achter de platen kan komen.

Onze betonlook wandpanelen zijn zeer makkelijk te monteren, je hebt geen ervaren professional nodig voor beton ciré project. Je kunt het geheel zelf monteren. Wij hebben met zorg een montagehandleiding opgesteld waarin alle eenvoudige stappen staan voor het monteren van jouw prachtige muur! Ga naar de montagehandleiding op onze Montage Uitleg pagina om de makkelijk te volgen stappen te zien.

Voor het aanbrengen van de beton ciré heb je voor een goede hechting montagekit nodig.