Geschikt voor
Geschikt voor
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Ontwerp in je eigen ruimte

Marmer Platen

Houd jij van een hotel chique uitstraling? Onze marmer platen van PVC geven elke ruimte een prachtige touch up. Marmer is een steeds terugkerende trend, waar wij niet genoeg van kunnen krijgen. De PVC marmer wandpanelen zijn zeer gemakkelijk op maat te snijden en kunnen over tegels.

Sorteren op:

Over marmer platen

De panelen zijn populair in keukens, woonkamers, het toilet en vooral in badkamers! Je zou het PVC wandpaneel of SPC wandpaneel door de hele badkamer heen kunnen trekken. Hierdoor krijg je een badkamer met alleen maar marmer muren. Zoek hieronder jouw favoriete uit en bestel ze gelijk!

Voordelen marmer platen

Speciaal voor jou hebben we een aantal voordelen op een rijtje:

  • Kalksteen afstotend
  • Groot formaat en is veelzijdig
  • Makkelijk over bestaande tegels, geen monteur nodig en geen extra sloopwerk
  • Geschikt voor bij het maken van een lambrisering
  • Zorgt voor luxe uitstraling in iedere ruimte
  • Niet van echt te onderscheiden en veel voordeliger dan een echte marmeren plaat
  • Er zijn veel verschillende soorten marmer PVC, ga jij voor een bianco carrara, of voor een plaat met bijvoorbeeld rood, groen of misschien grijs? Er is voor ieder wat wils!
marmer badkamer

Populaire ruimtes

Marmerplaten worden op veel verschillende plekken in huis geplaatst. Ze passen binnen veel verschillende interieur stijlen. Ze maken jouw huis chique en zorgen voor de ultieme touch up in jouw interieur. Hier een aantal woonruimtes waar de producten perfect passen:

Woonkamer als tv wandpanelen

Je kunt een mooie tv wand of cinewall maken met dit product. Dit zorgt voor een prachtige cinema ervaring.

Toilet wand

Ook het toilet is een populaire plek voor de marmeren platen. Je kunt ze perfect combineren met andere marmeren accessoires.

marmer plaat keuken achterwand

Keuken achterwand

De keuken wordt ook wel het hart van het huis genoemd. Een marmeren keuken achterwand is daarom perfect om deze belangrijke plek te accentueren. Het maakt een ultieme eyecatcher van jouw keuken!

Badkamer

Je kunt de marmeren platen in jouw badkamer plaatsen. Ze zijn te gebruiken als douche wandpanelen. Door middel van siliconenkit krijg je de panelen 100% waterdicht.

Kunststof marmer plaat

De kunststof marmerplaten zorgen voor een marmerlook in jouw ruimte. De wandpanelen hebben als kracht dat zij een exclusieve uitstraling hebben. PVC is een waterbestendige, sterke vorm van kunststof die je in het dagelijkse leven veel tegenkomt.

Het voordeel van kunststof is dat het makkelijk te onderhouden is en ook nog eens veel voordeliger dan echt marmersteen! Ze zijn daarnaast ook veel lichter dan de echte variant.

Marmer tegels

Wij hebben ook zelfklevende tegels met een marmer print die in elke ruimte geplaatst kunnen worden, ook onder de doucht. Je kunt de marmeren plaat van 100% PVC marmer tegels snijden, dit is zeer eenvoudig met een cirkelzaag of stanleymes. Door marmer tegels te maken van jouw marmer plaat, zorg je voor een on trend luxe uitstraling in jouw badkamer, wat je vaak in hotels tegenkomt! Hiermee creëer je een hotel chique look. 

Kom langs

Kom langs onze showroom in Breda of Ridderkerk om ons assortiment van dichtbij te zien.

marmer plaat tv muur woonkamer

Marmer platen kopen

Kun jij geen keuze maken? Wij staan dan voor je klaar! Laat ons een foto zien van jouw interieur en wij denken graag met je mee. Het is voor ons belangrijk dat jouw marmer plaat een prachtige toevoeging is aan jouw interieur.

Uit voorraad leverbaar

De kunststof marmeren platen zijn uit voorraad leverbaar en worden persoonlijk door aan jou geleverd. Dit betekent dat er geen extra lange wachttijden zijn. De actuele voorraad wordt altijd snel bijgewerkt, waardoor de producten die voor 16:00 zijn besteld de volgende dag worden verzonden!

Veelgestelde vragen

Ja! Als je de kunststof marmer platen van 100% PVC in jouw doucheruimte wilt plaatsen, waar er sprake is van direct stromend water, is het belangrijk om de voegen dicht te kitten met siliconen kit. Hierdoor zorg je ervoor dat er geen water achter de plaat terecht komt.

Nee, we hebben wel PVC vloeren met een marmer print. Die kun je vinden op de marmer tegels pagina. 

Nee, de panelen zijn antibacterieel en kalkafstotend. Dit zorgt ervoor dat de marmerplaten minder onderhoud nodig hebben.
De marmeren plaat is onderhoudsvriendelijk. Je kunt hem schoonmaken met een vochtige doek. De panelen zijn antibacterieel.
Dit is zeker mogelijk, wel is het belangrijk om 10 cm afstand tussen het gasfornuis en de plaat te hebben. Je kunt de platen extra netjes houden door gebruik te maken van een glasplaat.