Buitenmuur Wandpanelen

Afgelopen vrijdag hebben we een project in de plaats Strijen afgerond. Wat was dat ons een dag! Het was een erg leuk project. We hebben de buitengevel bekleed met onze 3D wandpanelen. In deze blog hebben we het over een paar voordelen van de EPS Baksteenstrips van Isodeco.

Weersbestendig
De panelen zijn “weatherproof” oftewel weersbestendig. Regen, sneeuw, extreme zon het maakt allemaal niet uit. Over 10 jaar ziet het er nog steeds mooi uit.

Isolerend
Een enorm voordeel is dat de platen ook isolerend werken. In de winter houden de platen de kou buiten en in de zomer blijft de warmte buiten. Hierdoor is het ook erg duurzaam, aangezien je niet extra hoeft te stoken.

Hoekafwerking
De platen zijn verstek gezaagd door ons en daardoor zijn de hoeken erg mooi afgewerkt. Op ons YouTube kanaal hebben we een filmpje waarin we uitleggen hoe je dit kunt doen. Klik hier om naar het filmpje te gaan.

Voordelen
Onze platen zijn niet plat of zwak. De platen hebben een echt reliëf en voelen als echt baksteen aan. Het grote voordeel is dat u niet meer hoeft te voegen, geen zware bakstenen hoeft te metselen en geen zware transportkosten heeft. De platen zijn mega sterk en zijn daarnaast ook nog eens brandvertagend!

Voor het project in Strijen viel de keuze op de L1804 wandpanelen.

Before and after
Helemaal onderaan deze pagina zie je de before en after foto van vandaag. Wij zijn er erg tevreden mee en de klant ook!

 

Ook leuk om te lezen