De Plak- en Click PVC vloeren van Isodeco zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een echte stoere houten plankenvloer.  Voorheen vielen PVC-vloeren als ‘namaak’ door de mand, met name doordat de afbeelding van de te imiteren ondergrond repetitief was (je kwam op verschillende plekken dezelfde ‘knoest’ tegen). En ook het glanzende, gladde oppervlak leek in niets op de echte parket- of houtstructuur. De Plak vloeren worden ook wel verlijmde vloeren of Dryback genoemd.

De moderne PVC vloeren van Isodeco hebben deze esthetische nadelen niet.

Daarbij zijn de vloeren niet alleen als houtlook beschikbaar, maar zelfs als betonlook! Hieronder staan alle soorten nog eens op een rijtje en kun je daarbij de legservice aanvragen.

Bekijk de video:

Wat houdt Plak (of Dryback) PVC in?

Deze vloeren worden verlijmd op een vloer. Ze zijn wat dunner dan onze Click vloeren.

Zelfklevende ondervloer

Speciaal voor onze Plak PVC vloeren verkopen wij ook zeer unieke zelfklevende ondervloeren. Daarbij kunnen de ondervloeren voor verlijmde vloeren ook tegen vloerverwarming en vloerkoeling. De zelfklevende ondervloeren zorgen er ook voor dat de laatste oneffenheden tot 3 mm afgevlakt worden. 

Wat houdt Click PVC in?

Onze Click PVC vloeren worden in elkaar geklikt met een 4V-groef systeem. Omdat deze vloeren een geïntegreerde 10 DB ondervloer hebben, hoef je deze niet extra aan te schaffen. Ze zijn zeer eenvoudig te leggen.

Verschil verlijmde en Click PVC vloeren

Als het gaat om kwaliteit en uitstraling is er geen verschil tussen de twee soorten PVC vloeren. De Click vloeren zijn wel wat dikker dan de Plak Dryback vloeren, vanwege de klikverbinding in de planken. Dit is belangrijk om te weten voor het geval je rekening moet houden met deuren en raamkozijnen. Bovendien zijn onze vloeren doe-het-zelf. Dit betekent dat ze makkelijk zelf te leggen zijn. Daarbij zijn beide vloersoorten van uitstekende kwaliteit en hebben een register embossing laag. Kortom is het een voelbaar reliëf. Hierdoor zijn ze niet van echt te onderscheiden en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn beide keuzes geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling.

 
De waardering van www.isodeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1400 reviews.