3D Wandpanelen zijn panelen gemaakt van EPS / Isomo. Daarboven zit een harde laag van kunststof en daarboven weer een laag van zandcement. Hierdoor zijn ze niet te onderscheiden van echt steen. Je kunt er hier nog veel meer over lezen. 3D Wandpanelen uitgelegd

In tegenstelling tot behang hebben onze panelen echt relïef en diepte en zijn daardoor niet te onderscheiden van echt baksteen.

De 3D Wandpanelen zijn weatherproof en kunnen ook tegen vocht en water, wanneer je ze impregneert met gevel impregnatie.
Ze zijn dus uitstekend geschikt voor buiten. We adviseren ze niet onder de douche(cel) of onder direct stromend water te plaatsen.

Ja, maar we adviseren wel een glasplaat achter het kookgedeelte te plaatsen én om de platen te impregneren. Minimaal 15 centimeter afstand van de kookplaat is ook aan te raden.

Wij hebben geen stalen beschikbaar. U kunt altijd meerdere producten bestellen en retourneren. U krijgt dan het aankoopbedrag geretourneerd.
Daarnaast zijn stalen veelal misleidend en geeft een staaltje onvoldoende beeld voor een juiste beoordeling.

Ja, maar alleen op de plekken waar het niet nat wordt! Dus niet direct in de douchecabine (cel). We adviseren om hiervoor ook gevel impregnatie te gebruiken.

Het kan direct over bestaande (oude) tegels geplakt worden. Wel adviseren we om de ondergrond vet- en stofvrij te maken met ammoniak.

Het kan op alle soorten ondergronden bevestigd worden. Ook op een grove muur, spachtelputz, Granol, hout behang. Daarvoor adviseren we wel de HighTack montagekit van Isodeco. U heeft met 1 tube voldoende voor 3 panelen.
Voor buitengebruik raden we 1 tube per 2 panelen aan.

Nee, dit is niet nodig. Wij adviseren wel om de muur vet- en stofvrij te maken met ammoniak.

  1. stift
  2. rolmaat
  3. stanleymes
  4. High Tack Montagekit

Schoonmaken kan met een zachte borstel of deppen met een vochtige doek. 
Wij raden het af om met sterk bijtende en schurende middelen schoon te maken, denk hierbij aan: harde kant van spons, chloor, jif etc.

Daar hebben we een leuke video over gemaakt!

Wij hebben daar een stukje over geschreven en een leuk filmpje over gemaakt.
Wij adviseren om ze in verstek te zagen.
Daar hebben we een leuke video over gemaakt!

We verkopen ze niet per doos, maar per stuk. U neemt dus alleen het aantal af wat u daadwerkelijk nodig heeft!

De wandpanelen zijn geschikt en getest tot 80℃.

Je kunt de 3D wandpanelen verwijderen met een afsteekmes.