Beton Ciré Wandpanelen zijn panelen met een bovenlaag van echt beton. De plaat bestaat uit een onderlaag van polyester versterkt met glasvezel (fiber). Daarboven wordt er een laag beton gestort en geperst. Hierdoor krijgt iedere beton paneel haar eigen unieke uitstraling.

Het zijn dunne platen van circa 3 mm dik. De dikte kan variëren. De platen van beton hebben net zoals echt beton echt reliëf en structuur. Denk aan putjes, strepen en vegen.

De panelen zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes.

Dit kan, maar we adviseren wel een glasplaat achter het kookgedeelte én om de platen te impregneren. Minimaal 15 centimeter afstand van de kookplaat is aan te raden.

Wij hebben geen stalen beschikbaar. U kunt altijd meerdere producten bestellen en retourneren. U krijgt dan het aankoopbedrag geretourneerd. Daarnaast zijn stalen veelal misleidend en geeft een staaltje onvoldoende beeld voor een juiste beoordeling.

Ja, maar dit verreist wel extra handeling nadat deze gemonteerd zijn. Mocht u van plan zijn om de Beton Ciré panelen toe te passen in de douchecabine, dan adviseren wij u om contact op te nemen voor advies hierover.

Ja, het kan direct over bestaande (oude) tegels geplakt worden. Wel adviseren we om de ondergrond vet- en stofvrij te maken met ammoniak.

Ja, het kan op alle soorten ondergronden. Ook op een grove muur, spachtelputz, Granol, hout en behang. We adviseren om de High Tack montagekit van Isodeco toe te passen. U heeft met 1 tube voldoende voor 3 panelen.
Voor buitengebruik raden we 1 tube per 2 panelen aan.

Nee, dit is niet nodig. Wij adviseren wel om de muur vet- en stofvrij te maken met ammoniak.

  1. stift
  2. rolmaat
  3. cirkel- of liniaalzaag
  4. montagekit High Tack

Schoonmaken kan met een zachte borstel of een vochtige doek. 
Wij raden het af om met sterk bijtende en schurende middelen schoon te maken, denk hierbij aan: harde kant van spons, chloor, jif etc.

Dit is heel eenvoudig! De montagekit bevestigen aan de achterkant en hierna tegen de wand bevestigen.

U kunt hiervoor hoek- of tegelprofielen gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar in iedere bouwmarkt.

We verkopen ze niet per doos, maar per stuk. U neemt dus alleen de hoeveelheid af wat u daadwerkelijk nodig heeft.

De wandpanelen met betonc ciré look zijn geschikt tot 95 graden Celcius.

Je kunt ze verwijderen met een afsteekmes en eventueel eerst verhitten met een warmte föhn.