Op zoek naar een betonlook PVC vloer? Bij Isodeco bestel je de mooiste PVC vloeren. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten plaatsen door specialisten? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten betonlook PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

Betonlook PVC vloeren nu ook nog eens verbeterd

Onze Betonlook PVC vloer is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De PVC vloeren zijn zeer makkelijk te onderhouden. De sterke bovenlaag zorgt ervoor dat het geen ramp is wanneer je iets op de vloer zou morsen. Het enige wat je hoeft te doen, is met een vochtige doek de vloer even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

betonlook pvc vloer

Waarom kiezen voor een betonlook PVC vloer van Isodeco

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Nog niet zeker welke vloer je wil?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Het enige dat je hiervoor moet doen, is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons te laten zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Dan is het een kwestie van je vloer erin leggen. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Renee Olur

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.