Op zoek naar een lichte PVC vloer? Bij Isodeco bestel je een divers aantal soorten PVC vloeren van hoge kwaliteit. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten leggen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten lichte PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

Lichte PVC vloeren nu nog beter

Onze lichte PVC vloer is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft het alleen met een vochtige doek af te nemen, daarbij is het slechts een kwestie van met enige regelmaat stofzuigen.

lichte pvc vloer

Waarom lichte PVC vloeren bestellen bij Isodeco?

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien, dan kunnen onze professionele interieuradviseurs je het beste advies geven. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Vervolgens is het een kwestie van de PVC vloer erin leggen. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren.  Liever toch laten plaatsen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Michel Patriksen

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.