Op zoek naar een eiken PVC vloer? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten leggen door experts? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten eiken PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

PVC vloeren verbeterd

Onze eiken PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Vooral doordat de toplaag vaak repetitief en ook nog eens glanzend en glad was, was het onderscheid makkelijk te herkennen. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft de vloer alleen met een vochtige doek af te nemen, daarnaast is het natuurlijk een keer in de zoveel tijd stofzuigen.

eiken pvc vloer

Waarom een eiken PVC vloer bestellen bij Isodeco?

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Twijfel je nog?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze!. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien, dan kunnen onze professionele interieuradviseurs je het beste advies geven. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Daarna is het een kwestie van je vloer er in leggen. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Liever toch laten plaatsen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Michel Patriksen

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.