Op zoek naar een PVC vloer met een houtlook? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf op je vloer aan te brengen. Liever toch laten bevestigen door experts? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten houtlook PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

Houtlook PVC vloeren nu nog beter

Onze houtlook PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. De sterke bovenlaag zorgt ervoor dat het geen ramp is wanneer je iets op de vloer zou morsen. Het enige wat je hoeft te doen is met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

houtlook pvc vloer

Daarom kiezen voor PVC vloeren met een houtlook van Isodeco

  • Zeer duurzame PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Nog niet zeker welke vloer je wil?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Vervolgens is het een kwestie van de PVC vloer erin leggen. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen. Liever toch laten leggen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het daadwerkelijk leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Maria Leuven

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.