Zoek je steenstrips voor binnen om de muur te verfraaien? Steenstrips geven een uniek 3D effect aan iedere gewenste muur. Isodeco heeft een ruim assortiment aan topkwaliteit steenstrips voor binnen waaronder natuursteen steenstrips, mozaiek steenstrips en baksteen steenstrips.


Hoogwaardige steenstrips voor iedere muur

De steenstrips van Isodeco zijn te plaatsen op iedere wand zolang er geen direct stromend water is. Ideaal als keukenachterwand bijvoorbeeld. Die oude tegels zat? Steenstrips kunnen direct over de oude tegellaag heen. Voor muren met kalkverf of bewerking zoals spachtelputz adviseren we om montagekit te gebruiken. Neem gerust contact met ons op bij vragen en voor gratis advies.

Waarom steenstrips voor binnen bij Isodeco?

  • Ultra sterke 3M lijmlaag, te bevestigen op iedere muur binnenshuis
  • Ideaal als keukenachterwand
  • Uniek 3D effect met bijvoorbeeld onze steenstrips met baksteen reliëf
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen dankzij de zelfklevende achterzijde
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Snel en eenvoudig prachtige steenstrips binnen aan de muur

1. Kies jouw favoriete steenstrips
Maak je keuze uit het assortiment steenstrips voor binnen. Onze rekentool is er om je te helpen met het aantal steenstrips dat je nodig hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag en geven gratis advies!

2. Bestellen en bezorgen
In de meeste gevallen kunnen we jouw bestelling al binnen 24 uur opsturen. Bestel je boven de €50 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt gebruik maken van Ideal of creditcard, maar ook achteraf betalen.

3. Steenstrips voor binnen monteren
Zorg dat de wand vrij van stof en schoon is. Snijd of knip jouw steenstrips in de gewenste maat met een stanleymes, multitool of blikschaar. Verwijder de folie van de achterzijde en plak de steenstrips op de wand. Druk ze nog even goed aan.

Baksteen met kalk

Tevreden klanten aan het woord

Maria Honcoop

Kwaliteit is heel erg mooi! Meet wel eerst heel goed hoe je het gaat opplakken. Kijk ook goed, voordat je het vastplakt. Vast is namelijk vast. Geen beweging in te krijgen. Wij hebben de strips achter het toilet geplakt en resultaat is heel erg mooi geworden! Aanrader!

Michel Salomé

Goede en snelle levering! Bestelling was goed verpakt en de steenstrips vam goede kwaliteit.

Een prachtig en onderscheidend effect op jouw binnenmuur

Steenstrips van Isodeco.nl zijn eenvoudig te plaatsen op iedere gewenste wand. Ga jij voor mozaïek, natuursteen of baksteen? Bekijk het gehele aanbod!