Wandpanelen met Marmerlook zijn kunststof panelen met een marmerlook die geschikt zijn voor badkamers, toiletten, keukens, cinewall en alle andere ruimtes binnenshuis. Ze zijn gemaakt van duurzame sterke kunststoffen en bevatten 70% PVC. De platen zijn flexibel en hebben een afmeting van 122cmx244cm en zijn slechts 3mm dik.
De wandpanelen met marmerlook zijn 100% waterdicht en ze zijn niet van echt te onderscheiden.

Deze wandpanelen zijn glad op de oppervlakte, net zoals echt marmer.

Ja! De wandpanelen met marmerlook zijn ideaal voor onder stromend water in de badkamer, douche en keuken en hoeven niet extra geïmpregneerd te worden.

Ja, dit is geen probleem. Wel adviseren we om minstens 10 centimeter afstand van de kookplaat te houden.

Wij hebben geen stalen beschikbaar. Mocht u dit product toch eerst willen bekijken in het echt, dan adviseren wij u langs te komen in onze showroom. De marmerlook panelen hebben een afmeting van 122cmx244cm en vragen om speciaal transport (wat door ons persoonlijk wordt uitgevoerd). 
Daarnaast zijn stalen veelal misleidend en geeft een staaltje onvoldoende beeld voor een juiste beoordeling.

 

Absoluut. Het kan in de gehele ruimte in de badkamer, dus ook in de douche.

Het kan direct over bestaande (oude) tegels geplakt worden. Wel adviseren we om de ondergrond eerst vet- en stofvrij met ammoniak.

Het kan op alle soorten ondergronden. Ook op een grove muur, spachtelputz, Granol, hout behang. U kunt hiervoor de Isodeco Hightack montage kit gebruiken.

U heeft per paneel 2 tubes montage kit High Tack nodig.

Nee, dit is niet nodig. Wij adviseren wel om de muur vet- en stofvrij te maken met ammoniak.

  1. stift
  2. rolmaat
  3. stanley mes (of liniaalzaag)
  4. hightack montagekit

Het product kan makkelijk schoongemaakt worden met een allesreiniger en een doek. Wij raden het af om agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken zoals chloor, bleek, jiff etc.
Het product houd geen kalk vast en is dus zeer makkelijk te reinigen.

Zorg voor een stofvrije en vetvrije achtergrond. Smeer montage kit uit op de achterkant van het wandpaneel en bevestig het tegen de muur. Eenmaal bevestigt, sla met uw platte hand tegen het paneel, zodat de lijmlaag aan de achterkant goed verspreid.

Voor hoeken adviseren wij tegelprofielen te gebruiken, net zoals u dat doet bij tegels. Deze zijn in alle bouwmarkten verkrijgbaar.

We verkopen ze niet per doos, maar per stuk.

Deze wandpanelen zijn geschikt tot temperaturen van 95 graden voor een korte duur. Het is niet geschikt op openhaarden of kachels waar het langdurig warmer is dan 95 graden.

Je kunt de Marmerlook panelen verwijderen met een afsteekmes.