Marmer Tegels

Isodeco is een specialist in marmer tegels! Wij houden van de moderne uitstraling die marmer tegels meebrengen. We willen dat onze klanten de mooiste panelen in huis kunnen plaatsen. Er zijn kant en klare marmer tegels, maar je zou ze ook zelf op maat kunnen maken uit onze marmer platen. Het zijn namelijk doe-het-zelf producten.

Brengt een moderne uitstraling mee

Wil jij voor zwart marmer, wit marmer of verschillende kleuren gaan? Wij hebben marmer tegels in vele kleuren en soorten tegen een scherpe prijs. Als je voor een klassiek tintje wilt gaan is de Bianco Carrara een perfecte keuze. Houd je erg van zwart? Ga dan voor Nero Marquina.

Zelfklevende marmer tegels

Over ons assortiment marmer tegels

Marmer tegels zijn terug van weggeweest. Je ziet marmer terugkomen in alle elementen van de woonkamer. In badkamers, vloeren, wanden, maar ook keukens.

Makkelijk te onderhouden

De marmer tegels van Isodeco zijn erg onderhoudsvriendelijk, aangezien zij een antibacteriële toplaag hebben en kalkafstotend zijn. Ze zijn gemakkelijk schoon te krijgen met een vochtige doek. Omdat het marmerlook tegels zijn hoef je ze niet te polijsten of op een andere speciale manier te behandelen.

Mat en hoogglans

Onze marmeren tegels kunnen onderscheiden worden tussen mat en hoogglans. Een matte afwerking houdt in dat je geen weerspiegeling hebt en hoogglans juist wel.

In je badkamer of als keuken achterwand

De badkamer en keuken zijn de meest populaire ruimtes in huis voor marmer wandpanelen. Dit omdat ze waterdicht zijn en letterlijk aan elke wand in jouw badkamer gemonteerd kan worden. Je hoort het goed, ze worden veelvuldig toegepast als douche wandpanelen!

Ga je jouw keuken achterwand een touch up geven? Daar zijn deze panelen ook perfect voor. De keuken is het hartje van jouw woning, daarom is het perfect om deze tegels in jouw keuken te gebruiken. 

Marmer platen om zelf op maat te snijden

Kant en klaar of op maat snijden?

Onze zelfklevende tegels hebben van zichzelf al een tegelvorm. Je kunt er ook voor kiezen om onze marmer platen op maat te snijden in tegelvorm. We is het belangrijk dat je deze in rechte lijnen snijdt.

Stanleymes of decoupeerzaag

De marmer platen kun je makkelijk op maat snijden met een stanleymes, wanneer je een kei bent in rechte lijnen snijden is het perfect! Wil je het jezelf wat gemakkelijker maken? Gebruik dan een decoupeerzaag.

Halfsteensverband of boven elkaar

Wanneer je een muur betegelt in halfsteensverband begin je de volgende rij met een halve tegel. Je kunt ook het reststukje gebruiken van de laatste van de bovenstaande rij. Je kunt er ook voor kiezen om de panelen boven elkaar te ‘stapelen’.

De beste marmerlook tegels kopen

Wil je de marmer tegels in het echt zien? Dan kun je langs onze showroom in Breda of Ridderkerk komen. Hier kun je ons assortiment van dichtbij bekijken. Wij geven je ook graag interieuradvies. Wil je het makkelijker maken? Neem dan een foto mee van de ruimte waar je de panelen wilt plaatsen!

Marmer Vloer

Wil je voor een marmeren vloer gaan die perfect past bij jouw marmer wand? Wij hebben een aantal bijpassende PVC vloeren van Galasta die bij jouw muur gaan passen. 

 

Tevreden klanten aan het woord

FAQ Marmer Tegels

De marmer wandtegels zijn waterdicht. Zowel de zelfklevende als de platen!

De prijs hangt van een aantal factoren af. Namelijk de hoeveelheid die je afneemt en de grootte.
Jazeker! Het ligt eraan of je zelf aan de slag wilt gaan met een marmer plaat, de zelfklevende tegels of voor een vloer gaat.
Het licht eraan waar je van houdt. Heb jij kleurrijke tegels gekozen? Dan kun je alle kleuren die in de tegel voorkomen gebruiken in je interieur. Heeft het een meer neutralere look? Zoals wit of zwart? Dan kun je met alle kleuren spelen!

Je kunt marmer tegels makkelijk monteren met onze montagehandleidingen. Ga hiervoor naar de volgende pagina’s:

Het grote nadeel van echt marmer is dat het materiaal poreus is. Dit betekent dat vlekken moeilijk te verwijderen zijn en daarnaast verkleurt het ook nog eens.Wil je toch de marmer, maar dan zonder de nadelen? Kies van voor onze wandpanelen met marmerlook. Ideaal als spatscherm in de keuken.