Retourneren via een pakketpunt

Wanneer je jouw bestelling via PostNL hebt ontvangen kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1.

Vul het retourformulier in.

Stap 2.

Je ontvangt een
kopie van het retourformulier in jouw mailbox.

Stap 3.

Print het retourformulier uit.

Stop het formulier in de doos en plak hem dicht.

Stap 4.

Breng het pakket naar een pakketpunt.

Stap 5.

De bezorger brengt het
product naar ons toe en je ontvangt het retourbedrag binnen 10 werkdagen op het rekeningnummer van de aankoop.

* De verzendkosten bij het retourneren zijn voor eigen rekening. Je krijgt de verzendkosten die je hebt betaald bij het bestellen wel terug.

Persoonlijke bezorging retourneren

Wanneer wij jouw bestelling persoonlijk hebben bezorgd kun je de volgende stappen volgen:

Stap 1.

Bel ons op via het
085 235 3326
nummer om een afspraak
te maken.

Stap 2.

Wij komen jouw bestelling ophalen en je ontvangt het retourbedrag binnen
10 werkdagen op het
rekeningnummer van de aankoop.

* Bij producten die persoonlijk opgehaald worden in Nederland wordt er €39,95 + 15 euro per paneel in rekening gebracht. In België is dit €99,95 + 15 euro per paneel.

Naamstelling pas / rekeninghouder. Anders kan er geen bedrag geretourneerd worden
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Helaas komen onze 3D Wandpanelen vaak retour met beschadigingen in de hoeken. Daarom willen wij u vragen om foto's toe te voegen, waarop te zien is dat u het product onbeschadigd retour stuurt. Let op dit betreft alleen de Wandpanelen met een EPS (piepschuim) laag. Deze zijn aangegeven met een T,L of KIT nummer. Wij adviseren om dit soort panelen verzekerd terug te sturen. (niet verplicht, wel advies)
Vul hier de reden in waarom u de zending retour stuurt

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden, waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Retourbeleid online (besteld via internet of afstand)

Je hebt het recht om je  bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (afhankelijk van het gewicht), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je onderstaande formulier gebruiken of contact met ons opnemen via retour@isodeco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer er al in het product gezaagd of hierop gelijmd is behandelen wij dit als een beschadigd product.

LET OP! Bij producten van EPS (piepschuim panelen) adviseren wij om het product verzekerd terug te sturen en echt goed in te pakken, bij dit product komt het helaas vaak voor dat ze beschadigd retour komen. Wij zullen altijd een waardevermindering in rekening brengen als het product beschadigd bij ons retour komt. 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met retour@isodeco.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Let op: Bij het omruilen van platen zoals de Marmer, Akoestische en Natuursteen panelen / Alle producten buiten PostNL verzending om, zijn wij genoodzaakt de extra verzendkosten van €39,95 in rekening te brengen voor het opsturen van de nieuw uitgekozen panelen. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven / Ik ben niet thuis / Te laat geannuleerd

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Wanneer je bestelling later dan 24 uur voor het bestel moment geannuleerd wordt, zullen er opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht.

Let op: Bij producten die wij zelf leveren met onze berzorgservice (waaronder de Marmer, Akoestische en Natuursteen panelen / Alle producten buiten PostNL verzending om) en u niet thuis bent of heeft een verkeerd adres heeft doorgeven, zijn wij genoodzaakt de bezorgkosten van €39,95 opnieuw in rekening te brengen.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Producten van persoonlijke aard. Denk hierbij aan wandpanelen met een fotoprint van persoonlijke aard of stijl.
Let op alle producten die via de webshop zijn te bestellen zijn wél te retourneren.

Grote platen/wandpanelen retourneren

Vanwege het grote formaat en het gewicht van de XL-Natuursteen platen, PVC platen (marmerlook) en akoestische panelen met hout-, marmer- en/of natuursteenfineer, gaat de levering niet via PostNL, maar leveren wij deze type panelen zelf. Indien je een bestelling wilt retourneren van dit type paneel, zal er een retourafspraak gemaakt worden, wij halen het dus zelf weer op. Wij halen de retouren zelf op tegen een prijs van €39,95 + 15 euro per paneel, vanaf 5 panelen in Nederland. Voor België rekenen we €99,95 + 15 euro per paneel vanaf 5 panelen. Je kunt er eventueel voor kiezen om het persoonlijk retour te brengen naar ons filiaal te Ridderkerk.

LET OP: Wanneer je producten persoonlijk wilt retourneren, kan dit alleen bij onze vestiging in Ridderkerk.

Het retour adres is:

Isodeco B.V.
Rietdekkerstraat 5
2984 BM
Ridderkerk

Graag het retourformulier toevoegen. Deze ontvangt u van ons per mail.