Laminaat

Visgraat

Betonlook

Ondervloer

Merk

PVC Vloeren

De PVC vloeren van Isodeco zijn de perfecte oplossing voor wie de illusie wil creëren van een echte stoere houten of stenen vloer. Onze PVC vloeren zijn niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer en geven een natuurlijke uitstraling. Dit door middel van de register embossing laag, die je makkelijk kunt voelen door er met je hand overheen te gaan.

Sorteren op:
Binnen 3-10 werkdagen in huis
Aquaflooring Britse Eik 1,95 m²
 • 24,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
Aquaflooring Weense Eik 1,95 m²
 • 24,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics 1.5+ Manitoba 50 LVRE 123 – 2,75m²
 • 78,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics 1.5+ Nueltin 50 LVRE 122 – 2,75m²
 • 78,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Churchill 50 LVTE 155 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Cirrus 50 LVTE 152 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Clement 50 LVTE 154 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Cloud 50 LVTE 151 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Cumulus 50 LVTE 153 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Authentics T+ Cyclone 50 LVTE 150 – 2,59m²
 • 74,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Ceratouch 50 CERA 0190B Teneguia – 2,09m²
 • 84,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Ceratouch 50 CERA 0192B Teneguia – 2,09m²
 • 84,45 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen

Wat is beter PVC of laminaat?

PVC is de afkorting van polyvinylchloride. PVC is een bekende en kwalitatieve vorm van kunststof. Wanneer je een echte houten vloer in huis neemt, is het heel belangrijk om deze om de zoveel tijd te laten behandelen. Het probleem bij echt hout is dat wanneer je iets op jouw vloer morst, de kans groot is dat het in jouw houten vloer trekt en dit er niet meer uit te krijgen is. Ook is laminaat extra gevoelig voor deuken en krassen.

Bij echt steen is het gevaar dat wanneer je vet morst, dit in jouw vloer kan trekken en ook dat krijg je er niet meer uit. Dit is erg vervelend, vooral omdat stenen vloeren, net als houten vloeren ook erg prijzig zijn.

De moderne PVC vloeren van Isodeco hebben deze esthetische nadelen niet. Voorheen waren er alleen houten vloeren, maar sinds er PVC vloeren bestaan heb je de prachtige look van echt hout of steen, maar tegelijkertijd ook met vele voordelen van PVC materiaal die je niet bij de echte variant hebt. Het is wel erg belangrijk dat je voor de juiste kwaliteit gaat. Daarnaast kennen PVC vloeren vele voordelen!

Hierbij een aantal voordelen op een rijtje gezet:

 • Gemakkelijk schoon te krijgen
 • Hebben een natuurlijke uitstraling
 • Perfect in combinatie met vloerverwarming
 • Makkelijk te onderhouden
 • Lijken net op een echte houten vloer
 • Ze zijn dun en licht

De PVC vloeren met houtlook en steenlook zijn van hoogwaardige kwaliteit en wij bieden ze aan van de goede merken, waaronder ons eigen merk die wij met trots aanbieden. Ze zijn perfect voor de doe-het-zelver. Wij hebben PVC laminaat in allerlei kleuren en tinten. Wij bieden ook producten aan van de beste merken, waaronder Coretec. Je kunt ze allemaal op deze pagina bekijken, maar je kunt ook langskomen in onze showroom in Ridderkerk om de vloeren in het echt te zien.

Ruim assortiment PVC vloeren

Isodeco vindt het belangrijk dat de wensen van de klant worden voldaan en willen niks liever dan de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Dit is de reden waarom wij ervoor hebben gekozen om naast een groot assortiment aan wandbekleding ook een groot assortiment aan PVC vloeren te hebben. Hierdoor is de kans extra groot dat jouw droomvloer tussen ons aanbod zit! Wij kunnen jou ook prima begeleiden in de reis naar jouw perfecte PVC vloer!

Ontdek alle soorten PVC vloeren

Er bestaan twee soorten PVC vloeren die erg bekend zijn, je hebt PVC stroken en tegels. Van de PVC stroken kun je ook visgraat, ook wel Hongaarse punt PVC vloeren leggen. Dit is een zeer populaire manier van leggen. Daarbij zijn de PVC vloeren niet alleen als houtlook beschikbaar zoals visgraat en planken, maar zelfs als de look van beton! Dit betekent dat wij voor ieder wat wils hebben en ze is verschillende soorten interieurs passen, van een modern tot industrieel interieur.

Zie meer informatie op de volgende pagina's:

SPC vloeren

Daarnaast worden er ook PVC vloeren aangeboden die uit meer dan alleen PVC bestaan. Wij bieden een ruim assortiment aan van PVC vloeren die van 100% PVC zijn, maar ook PVC vloeren die zijn gemaakt van SPC. SPC is een mix van PVC en steencomposiet. Ook deze vloeren lijken op echt hout. Het is van hetzelfde kunststof materiaal gemaakt als de anderen. Ook dit is een zeer duurzame variant die erg populair is.

PVC vloeren van Isodeco

Zoals eerder aangegeven hebben wij ons eigen merk. De PVC vloeren van het merk Isodeco hebben een register embossing laag en zijn van zeer hoge kwaliteit. De PVC vloeren zijn makkelijk te onderhouden en hebben een antibacteriële laag waardoor ze ook erg hygiënisch zijn.

PVC vloeren van Coretec

Wij zijn trots op onze samenwerking met Coretec en bieden een groot deel van het assortiment van Coretec aan. Coretec staat bekend als een zeer luxe en robuuste soort PVC vloerenmerk. Ook zij bieden collectie's aan waarbij de PVC vloeren niet te onderscheiden zijn van echt hout of steen. Voorbeelden hiervan zijn The Authentics, The Naturals en Megastone.

PVC vloeren geschikt in veel ruimtes

Je kunt de PVC vloeren op heel veel plekken in huis leggen en daarom is het de ideale vloer voor elke woning. Ze zijn uitermate geschikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer, alleen niet onder de douche. Je kunt de PVC vloer gemakkelijk zelf plaatsen of laten leggen door een professional, wij hebben een sterk team aan professionele vloerenleggers die jouw vloer kunnen leggen. Hiervoor kun je het legservice formulier op de productpagina van de gekozen vloer invullen. De vloeren zorgen ook voor een laag loopgeluid vanwege de geluidsdemping. De plakvloeren hebben wel een ondervloer nodig, hiervoor bieden wij een speciale zelfklevende ondervloer aan die 15DB geluidsdemping heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat ze tegen intensief woongebruik kunnen.

We hebben een variatie aan diktes van onze PVC vloeren. Dit is belangrijk om te weten voor het geval je rekening moet houden met deuren en raamkozijnen. Voor de diktes kun je naar de product pagina's gaan. Bovendien zijn onze vloeren doe-het-zelf. Dit betekent dat ze makkelijk zelf te leggen zijn.

Daarbij zijn beide vloersoorten van uitstekende kwaliteit en hebben een register embossing laag. Kortom is het een voelbaar reliëf. Hierdoor zijn ze niet van echt te onderscheiden en zeer onderhoudsvriendelijk. Daarbijt zijn beide keuzes geschikt voor vloerverwarming.

Kan ik zelf een PVC vloer leggen?

Wil jij plak- of klik PVC leggen? Wij geloven erin dat er in elke klant een doe-het-zelver schuilt. Daarom bieden wij producten aan die eenvoudig zelf gelegd kunnen worden. Maar voor degene die het liever laten leggen door een professional hebben wij speciaal een legservice.

PVC vloer professioneel laten leggen met legservice

Voor wie er een nieuwe PVC vloer laat leggen, hebben wij speciaal een mooie aanvraagformulier gemaakt, die je kunt vinden op de product pagina's van de PVC vloeren.

PVC plakken of met kliksysteem

Je hebt verschillende soorten PVC vloersystemen, de meest bekende zijn het Plak PVC vloer en Klik PVC vloer kliksysteem. Kies het systeem dat het beste bij jou en jouw interieur past. Voor meer informatie over de twee soorten pvc vloeren ga je naar de volgende pagina's:

 • Plak PVC
 • Klik PVC met kliksysteem

Zelfklevende ondervloer

Wij hebben PVC vloeren in ons assortiment met een geïntegreerd ondervloer met 15DB geluidsdemping, maar ook plakvloeren waarbij je er wel een nodig hebt voor over de ondergrond. Ben je op zoek naar een goede ondervloer die ook zelfklevend is? Speciaal voor onze Plak PVC vloeren hebben wij ook zeer unieke zelfklevende ondervloeren in ons assortiment. Daarbij kunnen de ondervloeren voor verlijmde vloeren ook tegen vloerverwarming en vloerkoeling. De zelfklevende ondervloeren met 15DB geluidsdemping zorgen er ook voor dat de laatste oneffenheden tot 3 mm afgevlakt worden.

PVC tegels

Wij hebben ook een groot aanbod aan PVC tegels, deze zijn in de vorm van de look van beton. Deze kun je vinden op de volgende pagina's:

Vloerverwarming

De PVC vloeren van Isodeco zijn perfect in combinatie met vloerverwarming. Dit is perfect wanneer je warme voeten in de winter wilt hebben. Het is een goede manier om jouw ruimte te verwarmen op een zeer duurzame manier. Een voordeel is dat je met de combinatie van PVC vloeren en vloerverwarming energie bespaard en dat is ook beter voor het milieu en voor jouw portemonnee.

Vloerbenodigdheden

Wanneer je een PVC vloer gaat leggen is het belangrijk dat je alles hebt wat je nodig hebt. Het goed voorbereiden op de klus is het halve werk. Wij laten je niet in de steek! Op de pagina voor de vloerbenodigdheden hebben wij een aanbod aan benodigdheden voor het leggen van jouw PVC vloer.

Hoe egaliseer je een vloer?

Voor het egaliseren van een vloer heb je wat benodigdheden nodig. Wij bieden zelf egaline aan, wat zorgt voor een glas en strak eindresultaat, een korte droogtijd heeft en makkelijk aan te brengen is. Het voordeel van ons product is dat het gelegd kan worden wanneer er een vloerverwarming aanwezig is. Het is wel belangrijk dat ten alle tijden de vloerverwarming uitgeschakeld moet worden bij het egaliseren van de ondergrond. Op de product pagina van onze kun je zien hoe je het product kunt gebruiken voor het egaliseren van jouw ondergrond.

Waar je op moet letten is dat zeer zuigende ondergronden verzadigd moeten worden met Primer Universal die je in de juiste verhouding moet mengen.

Hoeveel DB heb je nodig in een flat?

Wanneer je in een flat woont is het belangrijk dat je altijd rekening houdt met jouw onder- en bovenburen. Daarom is het verplicht dat je je aan het minimale aantal decibel moet houden. In Nederland is dat 10 decibel. Al onze PVC vloeren hebben een minimale geluidsdemping van 10 decibel, op onze plakvloeren na. Speciaal hiervoor hebben wij zelfklevende ondervloeren die 15 decibel zijn. Voor de zelfklevende vloer ga je naar onze benodigdheden pagina.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden verschillende kleuren PVC vloeren aan. De kwaliteit die wij aanbieden heeft de laagste prijsgarantie voor alle PVC vloeren. Hiervoor krijg je een hoop terug. Dat komt omdat dit product heel lang mee gaat en je niet om de paar jaar een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Je geniet hierdoor langer van jouw vloer en het is ook nog een duurzaam!

Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze vloeren krijg je ook een lange garantie. Voor de garantie van jouw gekozen PVC vloer raden wij het aan naar de product pagina te gaan.

Voor de beste PVC vloer voor in jouw interieur helpen wij je graag. Onze interieuradviseurs staan voor jou klaar in onze showroom in Ridderkerk. Hier kun je het product ook zelf voelen.

Vloerpakketten

Wij bieden ook verschillende vloerpakketten aan waar jij extra voordeel uit kan halen. Dit geldt voor het leggen van PVC vloeren en het renoveren van trappen.

Wil je hier meer over weten? Ga dan naar:

Kom langs

Wil jij graag een nieuwe vloer leggen of het door een professional laten doen, maar wil jij eerst graag de vloeren in het echt zien? Kom langs onze showroom in Ridderkerk, waar je de PVC vloeren kunt zien en aanraken. Weet jij nog niet welk type vloer je wilt hebben of twijfel je tussen meerdere PVC vloeren? Heb jij liever langwerpige stroken of ga jij liever voor bijvoorbeeld vierkante tegels met een steenlook? Wij geven je graag het beste advies over onze vloeren en weten welke PVC vloer erg geschikt is voor in jouw interieur. Neem dus vooral een foto mee van hoe de ruimte waar jij een PVC vloer wilt (laten) leggen mee!

Wij willen niks liever dan dat jij tevreden bent met jouw gekozen vloer. Heb je liever iets voor aan jouw wand? Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan bekleding voor jouw wand.

 • Afhalen in de showroom of gratis thuisbezorgd
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie
 • Betrouwbaar en veilig shoppen. Aangesloten en gecertificeerd door webwinkelkeur
 • Gegarandeerd Topkwaliteit – Minimaal 2 jaar garantie
 • Altijd de beste prijs en gratis advies
 • Voorraad altijd actueel in product informatie
Sorteren op: