Traprenovatie

Wil jij jouw trap laten renoveren met prachtige trapbekleding van hoge kwaliteit? Isodeco kan met een traprenovatie elke trap omtoveren tot een compleet nieuwe trap! Geen extra sloopwerk en ook nog eens tijdbesparend. 

Wij hebben een sterk team aan trapbekleders met jarenlange ervaring die jouw trap vakkundig een nieuwe look kunnen geven met de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Voordelen traprenovatie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij je trap een nieuw jasje wilt geven. Misschien ben je net verhuisd en past de trap in het huis niet bij jouw stijl, of heb je je trap lang geleden een nieuwe look gegeven. Bij onze PVC vloeren kun je op zoek gaan naar een bijpassende vloer!

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte in 6 stappen aan! - Stap 1 van 6
open trap traprenovatie

Open trap

Bij een open trap kun je tussen de traptreden kijken. Een trap staat erom bekend dat het ruimtes met elkaar verbindt door middel van een directe verbinding. Open trappen ogen vaak erg chique en geven een ruimtelijk gevoel en zijn er in veel verschillende soorten. Hierdoor lijkt jouw ruimte gelijk een stuk groter.

Ben je op zoek naar een passende oplossing die ervoor zorgt dat je trap bij jou en jouw stijl past? Je hebt veel keuze uit ons assortiment, grote kans dat jouw droom trapbekleding er tussen zit!

dichte trap traprenovatie

Dichte trap 

Een dichte trap is een zeer populaire trapsoort waar je niet tussen de treden van de trap kunt kijken. Deze trap heeft zowel traptreden als stootborden. Stootborden zorgen ervoor dat de trap dicht is. Daarom zijn ze een belangrijk onderdeel van deze trapsoort.

De trap wordt ook wel een gesloten trap genoemd. Een reden waarom mensen voor een gesloten trap kiezen is dat deze erg veilig zijn. Ze ogen ook wat robuuster dan een open trap. Deze trapsoort laat ook geen tocht binnen en isoleert beter dan een trap die open is.

Traprenovatie twee trappen

PVC traprenovatie

Is jouw trap versleten? Laat je trap volledig opknappen met een Isodeco traprenovatie! Wij zorgen ervoor dat trappen optimaal worden gerenoveerd. Het maakt niet uit of je een dichte of open trap hebt. Wij vernieuwen jouw trap graag en luisteren hierbij naar jouw wensen. Wij kunnen elke trap renoveren met onze prachtige dienst. Bekijk het aanbod voor de beste deal die bij jou past.

Traptreden laten bekleden

Wanneer je je traptreden wilt laten bekleden moet je aan een aantal dingen denken. Heb je bijvoorbeeld een open trap of een dichte trap? Wil je de traprenovatie met of zonder stootborden?

Vorm trap

Je hoeft niet alleen rekening te houden met of je een dichte of open trap hebt, maar ook de vorm van de trap. Er zijn veel verschillende soorten trappen. Je hebt een rechte trap, die loopt recht naar beneden. Er zijn ook trappen die een kwartslag of meerdere kwartslagen hebben.

De kwartslagen zien er ook wel uit als bochten. Omdat er bij deze trappen rekening gehouden moet worden met de bochten, zijn deze traprenovaties iets anders dan die van een rechte trap.


kwartslagen trap

Kleurstalen

Weet jij nog niet welke soort trapbekleding of materiaal er in jouw interieur past? Je kunt altijd om advies vragen en op zoek gaan naar trap inspiratie, maar je kunt ook kleurstalen bestellen. Dan kun je kijken of de trapbekleding in jouw interieur past door het te vergelijken met de omgeving waar het zich in begeeft.

Je kunt ook langs onze showroom in Ridderkerk komen om jouw samples mee te nemen. Je kunt dan ook gelijk een gepaste advies krijgen.

PVC en SPC

De trapbekleding voor de traprenovatie heb je in verschillende soorten, wij hebben trapbekleding van PVC en SPC in ons assortiment. PVC is gemaakt van kunststof en SPC is een mix van kunststof en composiet. Het voordeel van deze materialen is dat ze slijtvast zijn en voor een sterke toplaag zorgen.

Wij ontzorgen je 

Heb je twee linkerhanden en laat je jouw trap het liefst door een professional renoveren? Zorg ervoor dat jouw trap een echte eyecatcher wordt met de mooiste trap bekleding door een complete traprenovatie. Je kunt kiezen uit mooie kleuren en verschillende merken. Met onze traprenovatie heb je lang plezier van jouw trap.

Overzettreden van goede kwaliteit

Overzettreden zijn een type trapbekleding die je over een traptrede kunt monteren. De overzettreden van Isodeco zijn van hoge kwaliteit en zijn niet te vergelijken met trapbekleding die zelfklevend is.

Voordelen overzettreden

Er zijn mensen die overzettreden kunnen verwarren met plakbare trap bekleding. Maar overzettreden hebben veel meer voordelen. Ze maken jouw trap steviger, je hoeft lijmresten niet te verwijderen, je hoeft je trap niet te schuren en overzettreden zijn een veel duurzamere oplossing. Ze gaan zeer lang mee!

Klanttevredenheid

Twijfel je tussen een nieuwe trap of een traprenovatie? Wanneer je voor een traprenovatie gaat zijn er veel voordelen aan gebonden. Je bespaart veel tijd en geld, want het is veel voordeliger en je hoeft niemand in te huren om jouw oude trap te slopen. Je geeft jouw trap een geheel nieuwe uitstraling.

Een traprenovatie kan veel geld kosten. Isodeco zorgt ervoor dat jij de hoogste kwaliteit voor de meest eerlijke prijs krijgt en heeft altijd leuke aanbiedingen.

Als je wilt weten wat een traprenovatie kost, kun je naar de bovenstaande pakketten kijken voor een prijsindicatie. In de pakketten staat aangegeven uit hoeveel traptreden je kunt kiezen. Zo weet je precies wat je aan de traprenovatie kwijt kunt zijn. Er komen wel nog wat meer dingen bij kijken, bijvoorbeeld wat voor soort trap je hebt en of er kwartslagen in zitten. Hiervoor zien wij graag een foto van de situatie, om tot een goede prijsopgave te komen.

Kun je geen keuze maken uit welke traprenovatie er bij jou past? Wij kunnen je informeren en helpen met je wensen. Je kunt altijd langs onze showroom in Ridderkerk gaan om interieuradvies van een professional te krijgen. In de showroom in Ridderkerk kun je ook gelijk onze pvc vloeren bekijken. Voor het geval je een matchende vloer nodig hebt. Kijk gerust bij onze pvc vloeren