Wandpanelen met Marmer Look

Wandpanelen met Marmer Look geven een luxe uitstraling aan iedere keuken en badkamer. Bij Isodeco verkopen we Wandpanelen met Marmerlook. De wandpanelen zijn slechts 3 mm dik en flexibel. De marmerpanelen zijn zeer sterk en ogen net zo mooi als echt marmer.
Let op echt marmer verkleurt en is poreus! Onze wandpanelen met marmerlook hebben hier geen last van! Ze zijn en blijven mooi. 100% waterdicht en kleurvast!
De marmerlook panelen geven een zeer mooi effect en doordat de platen groot zijn heeft u nauwelijks last van naden, wat bij echt marmer wel het geval is.

De marmer bladen kunnen gebruikt worden in alle ruimte’s en zijn ook geschikt als keuken achterwand.

Wandpanelen met Marmer look zijn zeer eenvoudig te monteren en kunnen direct over oude / bestaande tegels geplaatst worden. Op maat snijden kan met een stanley mes, maar voor lange rechte stukken adviseren wij een liniaal zaag met een fijn getande zaagblad.

Marmer Wit

Badkamer Wandpanelen met Marmer look

Kosten van een badkamer renovatie? Een badkamer renovatie loopt al snel op tot €10.000,- euro! Maar bij ons is dat niet het geval. Dankzij deze wandpanelen van marmer kun je goedkoop je badkamer renoveren.
Je hebt namelijk geen duur sloopwerk, geen dure zzp-er of duur gereedschap nodig. Het enige wat u hoeft te doen is de oude wand schoonmaken en ontvetten. 
Vervolgens kunt u de platen op maat zagen en bevestigen met hightack montage kit. 
Tussen de naden en randen kunt u kiezen om een beetje sanitair kit te plaatsen en u bent klaar. 
Het enige wat u nog hoeft te doen is uw kraan en badkamer meubels terug te plaatsen.

Het is echt een klus van nog géén dag! En gegarandeerd zonder sloop en puin werk! 

De Wandpanelen met Marmer look zijn ideaal voor in de badkamer omdat deze 100% waterdicht zijn en geen kalk vast houden. Daardoor zijn ze zeer eenvoudig schoon te maken!

Hiernaast een foto van onze marmerlook panelen geplaatst binnen 1 dag door een klant van Isodeco. Gefotografeerd met een mobiele telefoon. Geen fotobewerking, geen poespas, maar gewoon een mooie badkamer van Marmer!

Marmer als keuken achterwand

Marmer als keukenachterwand is momenteel erg populair. Echt marmer verkleurt vrij snel en geeft snel vlekken. Daarom kiest men in de keuken vaak voor marmerlook tegels. Het grote nadeel hiervan is dat men nog steeds moeite heeft met het schoonmaken van de voegen. Daarnaast is het weer een dure en lastige klus.
Maar met de wandpanelen met marmer look van Isodeco is dit verledentijd. Snijd de wandpaneel van marmer op maat, voeg wat montage kit toe en u bent klaar binnen enkele minuten.
Omdat de panelen makkelijk schoon te maken zijn is het ideaal om te gebruiken in de keuken! U kunt het eventueel ook als werkblad gebruiken, maar let op! Het materiaal is niet krasbestendig. Eventuele krassen kunt u verwijderen met een poetsmachine en fijne poetspasta.
Al met al geeft marmer een prachtige uitstraling in de keuken. Het geeft een natuurlijke, mooie en tijdloos effect.
Gegarandeerd niet van echt te onderscheiden!

Marmer Toilet Met Marmer Wandpanelen

Onze wandpanelen met marmerlook zijn ook uitstekend geschikt om uw toilet mee te bekleden. Een toilet renovatie hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Met onze wandpanelen van marmer kunt u direct over uw oude tegels werken. Daarnaast bieden wandpanelen enorm veel voordelen. Ze zijn eenvoudig te monteren, hygiënisch, betaalbaar en eenvoudig schoon te maken.
In dit toilet is er gekozen voor de witte Marmer Bianco Carrara tegel. Dit is een wit marmer soort met grijze aderen over het hele paneel.
Buiten de Bianco Carrara hebben we nog vele kleuren in voorraad. Zo hebben we zwart marmer, maar ook grijs en bruin marmer.
100% klanttevredenheidsgarantie!

Kunststof marmer wandpanelen kleuren

Marmer voor Cinewall

Je kunt de wandpanelen met Marmerlook ook gebruiken als cinewall. Velen gingen je al voor! En laten we eerlijk zijn. Is dit geen plaatje?

marmer Nero marquina

Marmer Panelen Zwart

Zwart Marmerlook Wandpaneel. Een mooie niet van echt te onderscheiden zwart marmer paneel. In het italiaans Nero Marquina

Marmerlook Grijs

Kijk in de webshop voor nog meer kleuren en mogelijkheden! We hebben ze in het zwart, bruin, wit en grijs!

Kijk voor nog meer leuke foto’s over onze marmer projecten op onze facebook pagina of pinterest!