Op zoek naar de beste PVC vloer? Bij Isodeco bestel je een divers aantal soorten PVC vloeren van hoge kwaliteit. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten bevestigen door specialisten? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

Beste PVC vloer te koop bij Isodeco

Onze PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft de vloer alleen met een vochtige doek af te nemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

visgraat pvc vloer

Daarom kiezen voor PVC vloeren van Isodeco

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van onze experts
  • Niet tevreden 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Twijfel je nog?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Het enige dat je hiervoor moet doen is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons te laten zien. Wij helpen je dan graag verder en voorzien je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Daarna kun je aan de slag met het daadwerkelijk leggen van de PVC vloer. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Renee Olur

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.