Subcategorieën

Laminaat Plak PVC

Laminaat Click PVC

Hoofdcategorieen

Laminaat

Visgraat

Betonlook

Ondervloer

Merk
Merk
Ontwerp in je eigen ruimte

PVC Laminaat

Wil jij een PVC laminaat vloer in jouw interieur (laten) leggen? Zoek dan niet verder, want Isodeco heeft de perfecte vloeroplossing voor jou. PVC vloeren kennen veel grote voordelen die echte houten vloeren niet hebben. De bestendigheid tegen nare vlekken en antibacteriële toplaag zorgen ervoor dat het een topvloer is.

Sorteren op:
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Aurora (50 LVRE 2756)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Barley (50 LVRE 2754)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Blossom (50 LVRE 2514)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Eila (50 LVRE 3173)
 • 85,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Elon (50 LVRE 2887)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Flora (50 LVRE 2554)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Iris (50 LVRE 2995)
 • 71,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Juglans (50 LVRE 3088)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Juniper (50 LVRE 2713)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Marlow (50 LVRE 2884)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Pampas (50 LVRE 2955)
 • 71,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen
Binnen 3-10 werkdagen in huis
COREtec PVC Click Vloer Naturals Peruvia (50 LVRE 3084)
 • 77,95 p/m²
 • In 1x of gespreid betalen

Over PVC laminaat

Een PVC laminaat vloer heeft de texturen en patronen van echt hout. Dit vanwege de voelbare bovenlaag.

Voordelen

 • De pvc vloeren zijn waterbestendig
 • Ze hebben een strakke uitstraling
 • Het is een duurzame vloer
 • Goede prijs kwaliteitverhouding
 • Laag loopgeluid
 • Jarenlang plezier
laminaat pvc vloer bruin

Steeds terugkomende trend

Je ziet de stroken vloer in verschillende interieurs, dit omdat het heel lang een populair product is. 

Voelbare houtstructuur

Om laminaat niet van een echte houten vloer te kunnen onderscheiden, hebben wij voor een register embossing laag gekozen. Dit is de toplaag die op ambachtelijke wijze is toegebracht, waar veel details te zien en voelen zijn. 

Wanneer je er overheen gaat met je hand kun je de voelbare houtstructuur zelf voelen. Je kunt een houtlook vloer ook combineren met echte houten wandpanelen

Vochtige ruimtes

Wil jij waterbestendig laminaat kopen? Het verschil tussen een echte houten vloer en kunststof PVC stroken is dat deze soort vloer voor een mooie afwerking in de badkamer en elke andere ruimte zorgt. 

Daarbij zorgt de juiste ondervloer ervoor dat de laminaatvloer zelf een hoge warmteweerstand heeft. Zo creëer je een landelijke uitstraling dat zorgt voor een natuurlijke sfeer.

Het is wel belangrijk dat er geen sprake is van direct stromend water. De vloeren kunnen door de hele badkamer gelegd worden, behalve onder het douchegedeelte.

pvc laminaat vloer grijs

PVC laminaat vloeren zijn duurzaam

Isodeco wilt niks liever dan het beste voor de klant. Daarom staat duurzaamheid ook hoog in ons vaandel. Het is belangrijk dat het product jarenlang meegaat en dat je niet steeds een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Daarom hebben wij voor zeer duurzame materialen gekozen, waar je lang van kunt genieten. Ze zijn daarnaast ook nog eens perfect te combineren met vloerverwarming. De vloer is ook makkelijk schoon te houden.Laminaat vloeren zijn perfect voor normaal woongebruik, maar ook voor intensief woongebruik.

Verschillende stijlen en kleuren

De kleur van hout bepaalt de sfeer in jouw ruimte. Wij hebben  de laminaatvloer in verschillende soorten en mogelijke kleuren. In ons assortiment vind je ze allemaal. Wij hebben zowel lichte kleuren als donkere kleuren, zoals grijze of zwarte vloer

Wil jij de ruimte op laten vallen? Ga dan door een donkerdere tint. Wil je dat jouw ruimte juist groter wordt? Ga dan voor een lichte kleur, zoals grijs laminaat.

Horizontaal of verticaal leggen

Je kunt ook spelen met de positie van de type pvc vloer. Wanneer je een ruimte inloopt en de lange zijde horizontaal is gelegd maak je een ruimte groter. Wanneer de stroken verticaal worden gelegd maak je jouw ruimte knusser.

Natuurlijke uitstraling

Wanneer is laminaat geschikt voor in jouw interieur? Met onze stroken vloeren zorg je niet alleen voor een prachtige warme sfeer, je haalt ook nog eens de natuur in huis. 

De vloeren zijn namelijk niet te onderscheiden van echt hout. Dit vanwege de natuurlijke uitstraling en een speels karakter. Ga jij voor klassiek laminaat of wil jij een lichtgrijs eiken kleur? Het kan allemaal!

Geschikt voor iedere ruimte

Een laminaatvloer is ideaal voor elke ruimte, zolang er niet direct stromend water overheen komt. Ze kunnen in de badkamer geplaatst worden, maar niet onder de douche. Verder zijn de vloeren ook erg populair in keukens, gangen, slaapkamers en woonkamers.

grijze pvc vloer

Huiselijk gevoel

De kleur van hout geeft een warm en gezellig huiselijk gevoel in huis. Het is ook aantrekkelijk als je meerdere houten elementen in huis neemt, zoals houten meubels en accessoires. De vloeren zijn geschikt voor intensief woongebruik.

Plinten voor stroken vloeren

Wanneer je laminaat koopt, moet je aan een paar dingen denken, zoals aan een ondervloer. Wanneer je een vloer legt is het belangrijk dat je ruimte houdt tussen de muur en de vloer, omdat het materiaal gaat ‘werken’. 

In de zomer zet het uit en in de winter gaat het krimpen. Speciaal voor onze PVC laminaatvloer hebben wij bijpassende plinten. Dit zorgt ervoor dat alles er netjes uit ziet en de vloer prachtig afgewerkt kan worden.

Perfect in combinatie met wandbekleding

Naast jouw vloer is je wand ook heel belangrijk. PVC laminaat is in combinatie alle soorten wandbekleding te combineren! Je kunt een mooie steenstrip wand maken, of wat dacht je van marmer tegels?

Klik pvc of plak pvc vloer

Er zijn twee soorten pvc vloeren. Klik PVC en Plak PVC. Wil je ze met kliksysteem of ga je de laminaat vloer verlijmen? Bij het verlijmen van een vloer heb je een geluiddempende ondervloer nodig.

Bij de klikvloeren heb je een geïntegreerde ondervloer, bij de verlijmde versie heb je een ondervloer nodig. Wij hebben zelf een zelfklevende ondervloer in ons assortiment die eenvoudig te gebruiken is!

Ga voor de klik en plak pvc laminaat vloeren naar:

woonkamer pvc vloer

Laminaat PVC vloeren kopen

Wil jij PVC laminaat kopen, maar weet je nog niet welke vloer het beste in jouw interieur past? In onze showroom in Ridderkerk kun je onze PVC vloeren van dichtbij bekijken. Heb je advies nodig? Neem een foto mee van de ruimte waar jij je vloer wilt (laten) leggen, zodat we je beter kunnen helpen bij het vinden de juiste laminaat vloer.

Laagste prijsgarantie

Op zoek naar een nieuwe pvc vloer van de beste kwaliteit? Wanneer je voor een vloer gaat die om de zoveel jaar vervangen moet worden, ben je heel duur uit. Bij Isodeco krijg je de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Breed assortiment

Er zijn meer soorten vloeren die je in assortiment vindt. Heb jij liever een visgraat pvc vloer of betonlook laminaat in de vorm van tegels?

Ga voor de pvc tegels en visgraat naar:

Een laminaat vloer lijkt op een echte houten vloer en bestaat uit verschillende lagen die op elkaar zijn gelijmd. De bovenste laag is meestal een toplaag van een verharde kunststof. Laminaatvloeren zijn zeer populair in het dagelijkse leven. Je komt ze overal tegen en ze passen binnen elk interieur.Wil jij een nieuwe laminaatvloer? Isodeco heeft een groot assortiment met verschillende soorten laminaatvloeren die zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Je hebt extra breed laminaat, maar ook smalle stroken.

PVC is een sterk kunststof soort materiaal dat zeker tegen een stootje kan, daarvoor is het kras, slijt- en stootvast. PVC staat voor polyvinylchloride en houdt ook geen kalk vast, dankzij de antibacteriële laag.

Geef jij liever het werk uit handen en weet je al welk type vloer jij wilt hebben? Wij hebben een gespecialiseerde legservice die laminaat leggen. Op de product pagina’s van alle vloeren kun je een formulier invullen. Dan weet je zeker dat je vloer perfect wordt gelegd! De grote praktische voordelen van het laten leggen van jouw PVC laminaatvloer zijn groot.

 • Je hoeft geen rekening te houden met benodigdheden voor het leggen van jouw laminaatvloer
 • De vloer wordt perfect voor jou gelegd
 • Wanneer er egaline gebruikt moet worden, hoef je je daar niet mee bezig te houden
 • Je wordt geheel ontzorgd

Wanneer je voor kliklaminaat gaat is het handig om te weten dat de vloeren in ons assortiment een V-groef hebben. De naam is de danken aan de vorm van de kier. Door de V-groef zie je dat de planken van elkaar zijn onderscheiden en geeft dit een prachtige laminaatvloeren look.

Een laminaat vloer lijkt op een echte houten vloer en bestaat uit verschillende lagen die op elkaar zijn gelijmd. De bovenste laag is meestal een toplaag van een verharde kunststof. Laminaatvloeren zijn zeer populair in het dagelijkse leven. Je komt ze overal tegen en ze passen binnen elk interieur.

Wil jij een nieuwe laminaatvloer? Isodeco heeft een groot assortiment met verschillende soorten laminaatvloeren die zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Je hebt extra breed laminaat, maar ook smalle stroken.

Wanneer je per ongeluk een glas drinken laat vallen op jouw vloer, is dat geen ramp. Met een vochtige doek is jouw vloer van PVC laminaat vloer gemakkelijk schoon. Er trekt niks in jouw vloer. Bij onderhoud vereisen de vloeren niet veel dus! Geen speciale olie of andere onderhoudsmiddelen nodig dus!