Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Gratis leveren vanaf 49,95! Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien gewenst sturen wij je een Track and Trace nummer.

De voorraad van al onze producten zijn te zien in de webshop. Indien er geen (voldoende) voorraad is zal dit ook vermeld staan bij het product. Er staat dan “beschikbaar” via nabestelling. Je ontvangt hier ook automatisch bericht over per mail. De levertijd van producten die via een nabestelling lopen bedragen circa 4 tot 6 weken. Wij houden je hierover uiteraard op de hoogte.

 

Verzenden naar Nederland
Geen bezorgkosten vanaf 49,95 brengen. Onder 49,95 zijn wij genoodzaakt de 8,95 euro in rekening te brengen.

Verzenden naar België
Bedraagt 9,95 euro inclusief BTW