Op zoek naar een betonlook PVC vloer, die naadloos is? Bij Isodeco bestel je een divers aantal soorten PVC vloeren van hoge kwaliteit. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten leggen door experts? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

Betonlook PVC vloeren verbeterd

Onze betonlook PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft het alleen met een vochtige doek af te nemen, daarnaast is het natuurlijk een keer in de zoveel tijd stofzuigen.

betonlook pvc

Waarom een betonlook PVC vloer bestellen bij Isodeco?

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van onze experts
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Nog niet zeker welke vloer je wil?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Het enige dat je hiervoor moet doen, is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons laten zien, dan kunnen onze professionele interieuradviseurs je het beste advies geven. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Dan is het een kwestie van je vloer er in leggen. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk zelf kan plaatsen. Liever toch laten leggen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Renee Olur

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.