Op zoek naar klik PVC vloeren? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf op je vloer aan te brengen. Liever toch laten plaatsen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers die het voor je kan regelen!

Verschillende soorten klik PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk onze collectie!

Klik PVC vloeren verbeterd

Onze klik PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Vooral doordat de toplaag vaak repetitief en ook nog eens glanzend en glad was, was het onderscheid makkelijk te herkennen. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige dat je hoeft te doen, is de vloer met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

klik pvc vloer

Daarom kiezen voor klik PVC vloeren van Isodeco

  • Zeer duurzame PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Isodeco heeft verder ook montage handleidingen en instructiefilmpjes om het monteren zo goed mogelijk uit te leggen.

Nog niet zeker welke vloer je wil?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Het enige dat je hiervoor moet doen, is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons  laten zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Vervolgens is het een kwestie van de PVC vloer erin leggen. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je deze gemakkelijk zelf kan plaatsen. Liever toch laten leggen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het daadwerkelijk leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Michel Patriksen

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.