Zoek je luxe PVC vloeren? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten bevestigen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten luxe PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

Luxe PVC vloeren nu nog beter

Onze luxe PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De PVC vloeren zijn zeer makkelijk te onderhouden. De sterke bovenlaag zorgt ervoor dat het geen ramp is wanneer je iets op de vloer zou morsen. Je hoeft het alleen met een vochtige doek af te nemen, daarbij is het slechts een kwestie van met enige regelmaat stofzuigen.

pvc visgraat vloer

Waarom zou je kiezen voor luxe PVC vloeren van Isodeco

  • Zeer duurzame PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van onze experts
  • Niet tevreden 14 dagen geld terug garantie
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Twijfel je nog?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien, dan kunnen onze professionele interieuradviseurs je het beste advies geven. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Daarna kun je aan de slag met het daadwerkelijk leggen van de PVC vloer. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk zelf kan plaatsen.  Liever toch laten plaatsen door experts? Dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Maria Leuven

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Goede en snelle levering! Ook de montage werd voor ons gedaan en ik heb er niks op aan te merken. Top!

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.