Zoek je een plak PVC vloer? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf op je vloer aan te brengen. Liever toch laten plaatsen door specialisten? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten click of plak PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een zeer diverse collectie aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk onze collectie!

Plak PVC verbeterd

Onze Plak PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft het alleen met een vochtige doek af te nemen, daarbij is het slechts een kwestie van met enige regelmaat stofzuigen.

plak pvc

Waarom kiezen voor click of plak PVC van Isodeco

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van onze experts
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Nog niet zeker welke vloer je wil?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien, dan kunnen onze professionele interieuradviseurs je het beste advies geven. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Dan is het een kwestie van je vloer erin leggen. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Maria Leuven

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.