Op zoek naar een grijze PVC vloer? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten leggen door specialisten? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

PVC vloer van Isodeco nu nog beter

Onze grijze PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige wat je hoeft te doen, is de vloer met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

grijze pvc vloer

Hoezo zou je bestellen bij Isodeco?

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van onze experts
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Vervolgens is het een kwestie van de PVC vloer erin leggen. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Maria Leuven

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.