Op zoek naar een witte PVC vloer? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten plaatsen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten witte PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

PVC vloer nu nog beter

Onze witte PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De PVC vloeren zijn zeer makkelijk te onderhouden. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige wat je hoeft te doen is met een vochtige doek even afnemen, daarnaast is het slechts een kwestie van met enige regelmaat stofzuigen.

witte pvc vloer

Waarom een witte PVC vloer bestellen bij Isodeco?

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van onze experts
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Het enige dat je hiervoor moet doen, is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons laten zien. Wij helpen je dan graag verder en voorzien je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Dan is het een kwestie van je vloer erin leggen. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het daadwerkelijk leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Renee Olur

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Goede en snelle levering! Ook de montage werd voor ons gedaan en ik heb er niks op aan te merken. Top!

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.