Op zoek naar een PVC vloer voor in je badkamer? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten leggen door specialisten? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten PVC vloeren voor in je badkamer

Bij Isodeco heb je keuze uit een zeer diverse collectie aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

PVC vloeren verbeterd

Onze PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Vooral doordat de toplaag vaak repitief en ook nog eens glanzend en glad was, was het onderscheid makkelijk te herkennen. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige wat je hoeft te doen is met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

pvc vloer badkamer

Daarom kiezen voor PVC vloeren voor in je badkamer van Isodeco

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Niet tevreden? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Daarna kun je aan de slag met het daadwerkelijk leggen van de PVC vloer. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je deze gemakkelijk zelf kan plaatsen. Liever toch laten plaatsen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Maria Leuven

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Vriendelijk en meedenkend personeel! Niets is teveel gevraagd. Ik heb zowel via mail als telefonisch contact met ze gehad en dat verliep soepel. Levertijd was daarnaast ook eens razendsnel: 1 dag! Beter dan verwacht.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.