Op zoek naar een PVC vloer voor je keuken? Bij Isodeco bestel je PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Gemakkelijk zelf op je vloer aan te brengen. Liever toch laten plaatsen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten PVC vloeren voor in je keuken

Bij Isodeco heb je keuze uit een zeer diverse collectie aan PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

PVC vloer voor in je keuken nu nog beter

Onze PVC vloer keuken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren die daarnaast ook nog vaak repetitief was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC vloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige wat je hoeft te doen, is met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

pvc vloer keuken

Waarom een PVC vloer voor je keuken bestellen bij Isodeco?

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van onze experts
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Twijfel je nog?

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Wij helpen je dan graag verder en voorzien je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer, dan is het een kwestie van je vloer er in leggen. De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het daadwerkelijk leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Maria Leuven

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Goede en snelle levering! Ook de montage werd voor ons gedaan en ik heb er niks op aan te merken. Top!

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.