PVC vloer keuken

Ben je op zoek naar een PVC vloer voor in je keuken? Bij Isodeco bestel je keuken PVC vloeren, die niet van echt beton of hout te onderscheiden zijn. Deze vloeren zijn daarbij zeer gemakkelijk zelf op ondergrond aan te brengen. Wil je jouw vloer toch liever laten plaatsen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerleggers, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten PVC vloeren voor in je keuken

Bij Isodeco heb je keuze uit een zeer diverse collectie aan PVC keukenvloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Neem een kijkje in ons assortiment PVC vloeren!

Voordelen PVC vloer in de keuken

Betonlook tegels voor wie van pit houdt 

PVC vloer voor in je keuken nu nog beter

Onze PVC vloer keuken zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC keukenvloer die daarnaast ook nog vaak repetitief was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Oftewel een voelbare structuur op je PVC keukenvloer, die niet van echt te onderscheiden is.

Legservice of doe-het-zelf

De vloeren zijn doe-het-zelf, dus makkelijk te monteren. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het daadwerkelijk leggen van jouw vloer!

PVC stroken voor de klassieke look

Onderhoudsvriendelijk

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Het enige wat je hoeft te doen, is met een vochtige doek even afnemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen. Zo krijg je ze eenvoudig schoon.Bij Isodeco kun je de beste bijbehorende schoonmaakmiddelen kopen waarmee je jouw vloer gemakkelijk schoon kunt krijgen. Wij raden de Arboritec Vloerwisser Met Spray aan! Hiermee krijg je jouw vloer in de keuken makkelijk schoon.

PVC vloer keuken kopen

Twijfel je nog? Kom langs!

Ons team aan interieuradviseurs helpt je graag bij jouw keuze! Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Wij helpen je dan graag verder en voorzien je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer, dan is het een kwestie van je vloer er in leggen.

Visgraat voor een ambachtelijke sfeer

 

Tevreden klanten aan het woord