Op zoek naar een zwarte PVC vloer? Bij Isodeco bestel je een divers aantal soorten PVC vloeren van hoge kwaliteit. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten leggen door specialisten? Isodeco heeft een team van gespecialiseerde vloerlegger, dat het voor je kan regelen!

Verschillende soorten PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk onze collectie!

Zwarte pvc vloer verbeterd

Onze PVC vloer zwart zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren die vaak repetitief was. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. De sterke bovenlaag zorgt ervoor dat het geen ramp is wanneer je iets op de vloer zou morsen. Het enige wat je hoeft te doen is de vloer met een vochtige doek even afnemen, daarnaast is het natuurlijk een keer in de zoveel tijd stofzuigen.

zwarte pvc vloer

Daarom kiezen voor een zwarte PVC vloer van Isodeco

  • Topkwaliteit PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Niet tevreden? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Twijfel je nog?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer, aan is het een kwestie van je vloer erin leggen. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je deze gemakkelijk zelf kan plaatsen. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het leggen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Maria Leuven

Super goeie service zeer klant vriendelijk!! Ook toen ik nog vragen had ook zeer goed geholpen de klantenservice nam de tijd ook voor goede uitleg intussen hebben we de pvc vloeren gemonteerd en het staat fantastisch.

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.