Elke maand geven wij prijzen weg aan de persoon die de mooiste foto’s kan maken van de muur waarop onze wandpanelen bevestigd zijn. Denk je dat jij de meest unieke, prachtige en artistieke foto’s kan maken? Vul dan het formulier hieronder in.

Op onze Facebook pagina en Instagram Feed maken wij aan het einde van elke maand de winnaar bekend, en laten we weten wat hij of zij gewonnen heeft. De prijzen zijn voor nu nog een verassing maar denk hierbij vooral aan cadeaukaarten, cashback, merchandise en nog veel meer!

In de maand april geven wij een complete* muur weg!

Alle ingestuurde foto’s komen ook op onze Facebook pagina of webshop te staan, zodat de rest van Nederland ook kan zien hoe prachtig het eindresultaat bij je is geworden!

*Dubbele of eerder ingezonden foto’s worden niet meegeteld. Isodeco bepaalt zelf de winnaars en zal niet ingaan op enig bezwaar op de gekozen winnaar. Tot slot geef je toestemming dat Isodeco de foto’s mag plaatsen waar gewenst.

Zo moet het niet:
Te klein
Te donker
Rommel/gereedschap op de foto
Jouw foto inzenden?
Wat leuk! We zien deze graag tegemoet
1 foto van voor het plaatsen en 2 foto's van het resultaat na het plaatsen. Foto's in de breedte leveren NIET in de lengte SVP! Max bestandsgrote is 8MB per afbeelding.