Laat je door ons inspireren! Wij willen jou graag inspireren met onze 3D wandpanelen. Wil jij keuken inspiratie, toilet inspiratie, badkamer inspiratie of weten wat je nodig hebt om een industrieel interieur te krijgen? Wij vinden het belangrijk dat onze klanten genoeg inspiratie krijgen! Daarom hebben wij deze pagina, waar een fotogalerij te zien is met prachtige inspiratiefoto’s. 

Je kunt bovenaan de galerij aanklikken of je alle keuken inspiratie, badkamer inspiratie, toilet inspiratie, cinewall inspiratie of buitenmuur inspiratie wilt zien.

[PFG id=131876]

Keuken inspiratie

Heel veel van onze wandpanelen worden in keukens toegepast, dus ook voor keuken inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Onze wandpanelen worden vaak op de keuken achterwand geplaatst, maar ook tegen andere wandjes in de keuken. Zeer populaire producten die je tussen onze keuken inspiratie foto’s tegenkomt zijn beton ciré, marmer, steenstrips en mozaïekstrips. Je kunt voor keuken inspiratie en de volgende vormen van inspiratie ook onze socials volgen! 

Toilet inspiratie

Voor toilet inspiratie zit je ook goed! Wij verkopen veel producten die perfect geschikt zijn om jouw wc een mooie uitstraling te geven. Hele populaire producten voor in jouw wc ruimte zijn beton cire, houtstrips, steenstrips, mozaiekstrips en marmerlook panelen. Waarom zou je onze toilet inspiratie gebruiken? Omdat superveel klanten je al voor zijn geweest en met succes een prachtige toiletruimte hebben gecreëerd met onze wandpanelen!

Woonkamer inspiratie

Voor woonkamer inspiratie ben je, net als bij toilet inspiratie en keuken inspiratie ook bij ons aan het juiste adres. Al onze producten zijn geschikt voor in de woonkamer. Voor elk type interieur hebben wij wat moois!

Badkamer inspiratie

Het is belangrijk om te weten waar je onze producten het beste in jouw badkamer kunt gebruiken! Onze marmerlook platen, beton cire, metaal stuc en natuursteenplaten kunnen perfect in de douche gemonteerd worden. Deze kunnen  goed tegen direct stromend water. 

De laatste drie dienen wel eerst geïmpregneerd te worden voor het geval ze onder direct stromend water komen. De rest van onze producten kunnen niet onder direct stromend water geplaatst worden, maar wel in de rest van de badkamer. 

Industrieel interieur

Houd jij van een industrieel interieur? Industriële interieurs zijn niet alleen in, ze zijn ook nog eens stoer en robuust! Een industrieel interieur heeft net wat meer pit dan een normaal interieur. Wij verkopen producten die jouw industriële interieur alleen maar becomplimenteren. Denk hierbij aan onze beton ciré platen, Betonlook PVC Vloertegels en baksteenstrips van PU. Wil je bijvoorbeeld toilet inspiratie of keuken inspiratie voor een industrieel interieur? Dan ben je bij ons op het juiste adres! 

Doe-het-zelf

Onze producten zijn perfect voor de doe-het-zelver. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf eenvoudig hun producten kunnen monteren. Hiervoor hebben we ook veel verschillende montagehandleidingen gemaakt. 

Interieuradvies

Kom je er niet uit? Heb je niet genoeg aan onze toilet inspiratie of inspiratie voor een andere ruimte gehad? Wij helpen je graag. Je kunt bij ons langskomen in een van onze showrooms, onze interieuradviseurs helpen je met veel plezier!  Vergeet niet om een foto van de ruimte waar jij een 3D wandpaneel wilt plaatsen.