Wil jij een beton ciré keuken achterwand? De panelen van Isodeco zijn ideaal als keukenwand of achterwand voor jouw keuken. De toplaag van gemaakt van echt natuursteen kan tot 100 graden Celsius aan. Perfect dus voor een keuken, ook achter het gasforneus of kookplaat.

Unieke beton ciré keuken

Onze wandpanelen van natuursteen zijn stuk voor stuk uniek. Een echt natuurproduct met eigen kleurschakeringen en eigen patroon. De panelen kun je eenvoudig zelf bevestigen. Mocht je vragen hebben, dan zitten onze experts voor je klaar bij de klantenservice. We geven je gratis advies over onze producten en montage! Creëer jouw eigen beton ciré keuken met de wandpanelen van Isodeco.

Waarom beton ciré keukenwand bestellen bij Isodeco?

  • Ideaal achter het gasfornuis of kookplaat
  • Onderlaag van flexibel polyester, toplaag voor 100% echt natuursteen
  • Een nieuwe keukenwand of achterwand in een handomdraai
  • Zeer gemakkelijk zelf te plaatsen met gratis advies van de Isodeco experts
  • Niet tevreden? Binnen 14 dagen niet goed, geld terug garantie

Jouw beton ciré keukenwand in 3 stappen

1. Kies jouw beton ciré keukenplaten
Voor beton ciré platen hebben we keus uit verschillende unieke tinten. Maak jouw keuze uit ons assortiment en plaats een bestelling.

2. Bestel direct via de webshop
We verzenden de keukenplaten binnen 3 tot 10 werkdagen. Je krijgt dan een Track and Trace code per mail zodat je de bestelling kunt volgen. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen bij ons in Showroom Ridderkerk.

3. Montage van de beton ciré keukenwand
Het plaatsen van de keukenwand kun je gemakkelijk zelf. Knip de panelen eerst op maat met een decoupeer- of cirkelzaag. Gebruik voor de bevestiging High Tack Montagekit voor de allerbeste aanhechting met de ondergrond.

Neem bij vragen over een product of de montage gerust contact op met onze klantenservice. Maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 zitten onze experts voor je klaar. We geven gratis advies!

Tevreden klanten aan het woord

Luc Segers

Groot assortiment aan allerlei wandpanelen en accessoires. De webshop is overzichtelijk, producten worden gemakkelijk gevonden. Bestelling en betaling zijn zeer gemakkelijk en de levering verloopt snel. De kwaliteit van het materiaal is uitstekend.

Esther Prins

Makkelijk te bestellen, precies de juiste aantallen via het reken systeem! Snel geleverd. En een mooi eindresultaat

Jouw beton ciré keuken

Een beton ciré keuken maak je zelf in een handomdraai. Onze panelen zijn bestand tegen hitte en vocht en geven de unieke betonlook die je zoekt. Maak je keuze uit onze beton ciré assortiment!