Tuin inspiratie

Op zoek naar tuin inspiratie? Jouw buitenruimte is zeker geen onbelangrijk onderdeel van je woning. Het is een heerlijke plek buiten huis om even helemaal tot rust te komen of om een leuke barbecue voor vrienden of familie te organiseren. Het is dus zeker geen overbodige luxe om dat onkruid tussen de terrastegels vandaan te halen en je tuin een compleet nieuwe uitstraling te geven. Maar hoe doe je dat precies?

Geniet extra van jouw tuin met weerbestendige wandpanelen 

Wij helpen je graag om jouw doodgewone Hollandse tuin om te toveren in een ware oase. Op deze pagina vind je diverse blogs waarin we handige tips en tricks delen om dit te realiseren. Laat je nu inspireren door onze tuin ideeën!

Buiteninterieur

We stoppen natuurlijk niet alleen bij tuin inspiratie! Want ook met jouw chalet, balkon, terras, overkapping of buitengevel kunnen wij wel wat. Zo kun je hier terecht voor schutting inspiratie, maar we geven ook tips en tricks om jouw chalet of zelfs jouw schuur een compleet nieuwe look te geven. Onze gevelbekleding komt terug in de blogs, maar we raden ook andere tools aan.

 

Achtertuin trends

Maak jouw droomtuin werkelijkheid! Isodeco is op de hoogte van de laatste tuintrends en wil deze graag met jou delen. Deze trends kun jij natuurlijk helemaal op je eigen manier invullen. Laat jij de natuur liever zijn gang gaan of kies je liever voor een oase van rust met een moderne touch? Het is helemaal aan jou. 

Wij bieden je alleen de inspiratie om er zelf met veel enthousiasme mee aan de slag te gaan. Heb je jouw buitenruimte helemaal weten om te toveren? Dan zijn wij natuurlijk razend benieuwd! Wanneer je jouw foto inzendt, maak je kans op leuke prijzen.

Ben je er al helemaal uit?

Dan kun je natuurlijk ook direct een kijkje nemen in ons assortiment. Hierin vind je diverse soorten wandbekleding geschikt voor binnen en buiten. Daarnaast zijn onze producten uit voorraad leverbaar, hebben we het grootste aanbod van Europa en zijn we trots op onze klantbeoordelingen met een gemiddelde van een 9,3.

Heb je daarnaast toch nog tuinadvies nodig of kunnen we ergens anders bij helpen? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag. 

Bekijk onze laatste tuin inspiratie blogs

Geen tuin is hetzelfde. Groot, klein, breed, smal, weinig zon of juist een zonovergoten stukje paradijs. Elke tuin heeft andere behoeftes! Daarnaast heeft iedereen een andere stijl. Waar de een gaat voor een strak en minimalistisch buiteninterieur, gaat de ander juist voor kleur en opvallende materialen. Daarom laten we in ieder van onze blogs zoveel mogelijk opties zien.

Naast dat het oog wat wil, houden we ook rekening met onderhoud. Want lastig onderhoud, daar houdt niemand van! Daarom geven wij advies op basis van uitstraling en gemak.