Trap inspiratie

Laat je door Isodeco inspireren bij de zoektocht naar een mooie trap! Wij zijn naast wandpanelen en pvc vloeren ook specialist in traprenovaties. Een trap is een super belangrijk element in huis. Het is een verbinding naar verschillende verdiepingen in huis. Denk jij erover na om je bestaande trap een make over te geven? Een groot voordeel van Isodeco traprenovaties is dat je jouw oude trap niet hoeft te slopen.

Waar moet je op letten bij het uitkiezen van een trap?

Wil jij je trap door Isodeco laten renoveren?

Trap ideeën voor moderne trappen

Of je nou op zoek bent naar inspiratie voor een betonlook, marmerlook of houten trap. Wij kunnen je inspiratie geven door de mooiste trappen te laten zien. Er zijn veel verschillende materialen en stijlen voor een traprenovatie. 

Betonlook trap inspiratie

Heb je een industrieel interieur? Dan past een betonlook trap perfect. Deze trap geeft een ruwe, robuuste look aan jouw interieur. Deze esthetische trap gaat ook mooi in combinatie met een PVC Betonlook vloer en andere industriële elementen.

Een luxe marmerlook trap

Voor een hotel chique interieur is de marmerlook trap perfect. De luxe uitstraling brengt een fijne sfeer mee. Een marmeren trap geeft een tijdloze elegantie en is een kunstwerk op zichzelf. Heb je andere luxe materialen in huis? Dit gaat perfect gepaard met deze strakke trap.  

Houten trap

Houten trappen brengen de natuur in huis. De houtlook trap kent veel voordelen. Het maakt niet uit als je een keer wat morst op deze trap, het trekt er niet in. De houtlook variant heeft verschillende houtsoorten. Deze past mooi in verschillende interieurs, zoals een Scandinavisch interieur. Heb je een trap in de woonkamer? Hout is dan heel populair. Mooi in combinatie met aku panelen

''Waarom wij hebben gekozen voor een traprenovatie van Isodeco!

Toen we hadden besloten dat het tijd was voor een nieuwe look van onze trap, gingen we op zoek naar inspiratie en kwamen we terecht bij Isodeco. En wat een ontdekking was dat! De showroom in Ridderkerk bood een schat aan mogelijkheden, maar al snel viel ons oog op de prachtige zwarte treden.Met hun moderne uitstraling en duurzame kwaliteit wisten we dat dit precies was wat wij zochten. Maar daar bleef het niet bij. We wilden onze renovatie naar een hoger niveau tillen en besloten ook akoestische panelen toe te voegen aan de muur van de trap.Het resultaat? Een trap die niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel en geluiddempend. En het beste van alles is dat de renovatie binnen een dag voltooid was, inclusief de stootborden. We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en kunnen Isodeco niet genoeg aanbevelen voor hun uitstekende service en hoogwaardige producten.Bedankt aan het team van Isodeco voor het realiseren van onze droomtrap!''

Wil je de opties van dichtbij bekijken?
Onze trapbekleding is ook te bekijken in Ridderkerk

Bekijk de galerij voor meer inspiratie