Steenstrips Buiten

Op zoek naar steenstips voor buiten? Ideaal als gevelbekleding. Onze steenstrips voor buiten zijn weerbestendig en UV-bestendig. Steenstrips geven een natuurlijk effect op elke gewenste muur.

Steenstrips van hoge kwaliteit, gemakkelijk te bevestigen

Er zijn twee soorten steenstrips met baksteenlook voor buiten, van EPS en PU. Deze steenstrips zijn ideaal voor bijvoorbeeld over een oude tegellaag. Onze baksteenstrips kun je gebruiken als gevelbekleding. Dankzij baksteenlook is een saaie wand zo omgetoverd tot een steenmuur die niet van echt te onderscheiden is. Isodeco heeft een ruim assortiment en scherpe prijzen. Lees hieronder meer over onze steenstrips en bekijk het assortiment!

Je kunt ook kiezen voor steenstrips die alleen voor binnen zijn met een natuurstenen toplaag. 

Waarom steenstrips voor buiten bij Isodeco?

Baksteen PU steenstrips buiten

Baksteen EPS steenstrips buiten

Een stijlvol en uniek effect op de muur

De steenstrips van Isodeco zijn gemakkelijk te plaatsen op iedere gewenste muur. Ga je voor baksteen, mozaiek of natuursteen look? Bekijk het gehele assortiment.

In 3 stappen prachtige steenstrips buiten aan de muur

1. Kies jouw gewenste steenstrips.
Maak een keuze uit ons ruime assortiment. Met onze handige rekentool reken je gemakkelijk uit hoeveel strips je nodig hebt. Onze steenstrips voor buiten hebben een lange levensduur en zijn weerbestendig. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

2. Bestel direct via de webshop.
Je kunt gebruik maken Ideal of creditcard, maar ook van achteraf betalen. Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis. We versturen jouw bestelling zo snel mogelijk, bij voorradige producten al binnen 24 uur.

3. Monteren steenstrips buiten.
Zorg voor een schoon en stofvrij oppervlak voor de beste aanhechting van de steenstrips. Je kunt de strips zelf de juiste maat maken met bijvoorbeeld een handzaag of stanleymes. Voor bevestiging aan een gevel of buitenmuur adviseren we Hightack Montagekit te gebruiken. Plaats de steenstrips op de gewenste muur en druk goed aan. Bekijk onze gratis montage uitleg video!

Tevreden klanten aan het woord