Op zoek naar betonlook wandpanelen? De panelen van Isodeco geven in een handomdraai de betonlook aan iedere ruimte. Badkamer, keuken achterwand of zelfs buiten op de gevel. De panelen zijn namelijk weerbestendig en hebben een lange levensduur. De toplaag van betonstuc is zeer duurzaam en kan tegen een stootje. 

Onze betonlook wandpanelen zijn uniek. De toplaag van natuursteen is nooit identiek. Ze hebben een eigen patroon en eigen kleurschakeringen. Creëer de echte betonlook in een handomdraai met de wandpanelen van Isodeco.

Betonlook op jouw muur

Wandkleding met betonlook

Als specialist in wandbekleding geeft Isodeco gratis advies over producten en de montage. Onze wandkleding met betonlook kun je eenvoudig zelf monteren op iedere gewenste ondergrond. Heb je vragen over montage of op maat knippen van onze betonlook wandtegels? Stel gerust jouw vraag aan onze experts.

Waarom betonlook wandpanelen bij Isodeco?

  • Altijd gratis advies van onze experts over producten en montage en bestellingen.
  • Voor iedere ruimte binnen én buiten!
  • Weerbestendig en UV bestendig
  • Onderlaag van flexibel polyester, toplaag voor 100% echt natuursteen
  • Gemakkelijk zelf plaatsen, geen dure vakman nodig

Jouw betonlook wandpanelen in 3 stappen

1. Kies jouw betonlook wandpanelen

Maak jouw keuze uit ons assortiment wandpanelen. We hebben diverse tinten betonlook, allemaal voorzien van een toplaag met 100% natuursteen.

2. Bestellen en bezorgen

Bestel jouw gewenste betonlook wandpanelen in onze webshop of kies voor voor ophalen in onze showroom in Ridderkerk. Als je kiest voor verzenden, worden de panelen binnen 3 tot 10 werkdagen verzonden.

3. Betonlook wandpanelen monteren

Onze wandpanelen zijn eenvoudig zelf te monteren. Zaag ze op maat met een decoupeer- of cirkelzaag. We adviseren High Tack montagekit. Voor gebruik buiten of in de badkamer adviseren we om kit tussen de naden te plaatsen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze experts. We geven gratis advies.

Tevreden klanten aan het woord

Edwin Oosting

Een mooi product die iedere doe het zelver kan plaatsen

F. Meijer

Het personeel is zeer klantvriendelijk, je krijgt een goede uitleg over het product en montage. Zeker een aanrader om daar te gaan kijken.