Geschikt voor
Geschikt voor
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Ontwerp in je eigen ruimte

Baksteenstrips PU

Wil jij een bakstenen muur? Onze Baksteenstrips PU zijn snel en makkelijk te monteren en toepasbaar op bijna elke binnen- en buitenmuur. Baksteenstrips die toegepast worden voor binnenshuis, vullen iedere woonstijl perfect aan. Of het nu om een moderne of een traditionele landhuisstijl gaat. Daarnaast blijft het geliefd om deelvlakken met steenstrips te bekleden achter de tv of de openhaard.

Sorteren op:
baksteenstrips pu stenen panelen informatie met afmetingen en icoontjes
AANBIEDING    -42%
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Pizarra Blancura Wit OUTLET
Oorspronkelijke prijs was: €32,00.Huidige prijs is: €18,49.
123x58x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Ardesia Sandstone Grijs
32,00
117x61x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Barok Blancura Wit
32,00
110x62x2,6cm
Baksteen wandpaneel
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Barok Dark Rustic Rood
32,00
110x62x2,6cm
Modern huis met 3d wandpanelen gevelbekleding aan schoorsteen en grote ramen
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Ardesia Nero Antraciet
32,00
117x61x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Pizarra Giallo
32,00
123x58x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Pizarra Nero
32,00
123x58x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Pizarra Grey
32,00
123x58x4cm
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Ladrillo Vintage Rustic
30,00
128x57x3,5cm
AANBIEDING    -19%
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel Naadloos XL PU Barok Cream Lichtbeige
Oorspronkelijke prijs was: €32,00.Huidige prijs is: €26,00.
110x62x2,6cm

Niet te onderscheiden van een gemetselde muur!

Onze Baksteenstrips PU zijn niet te onderscheiden van een echt gemetselde bakstenen muur. Dit product is naadloos monteerbaar en lijkt net echt baksteen. Dit door middel van voegkit en de bijgeleverde verf in de kleur van het wandpaneel. Kies voor onze 3D wandpanelen steenlook. Deze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn erg makkelijk te monteren. Maak hierboven jouw keuze en bestel jouw Baksteenstrips PU direct!

Baksteenstrips PU gemaakt van polyurethaan

PU staat voor polyurethaan. Dit is een erg sterke en unieke vorm van kunststof. Het is een rubberachtig materiaal en werkt ook isolerend. Ook een hele goede eigenschap is dat het kras-, slijt- en stootvast is. Ook deze vorm van kunststof kom je heel vaak tegen in het dagelijkse leven. De baksteenstrips hebben verschillende structuren en toveren jouw saaie muur om tot iets stoers. Het zijn prachtige producten die zorgen voor een industriële sfeer.

Baksteenstrips PU naadloos monteren

Je kunt de Baksteenstrips zelf naadloos monteren op bijna elke ondergrond, hierdoor lijkt een bakstenen muur van Baksteenstrips PU net echt. Het monteren gaat zeer makkelijk, voor het snijden heb je alleen een stanleymes nodig. 

Dit doordat je de kieren dient te kitten met voegkit, de voegkit uit onze webshop dienen voor de steenstrips gebruikt te worden. Na 24 uur kun je de voegen verven met de bijgeleverde verf.

Baksteenstrips en natuursteen

Naast steenstrips baksteen hebben wij ook strips die lijken op echt natuursteen. Het lijken meerdere steensoorten. Ze kunnen allemaal op de gevel muren gemonteerd worden. Hiermee kun je een prachtige natuurlijke sfeer creëren. Sommige stenen lijken op een echte oude steen en sommigen hebben het uiterlijk van een moderne baksteen muur.

Baksteenstrips PU als gevelbekleding

Omdat de Baksteenstrips PU ook geschikt zijn als steenstrips buiten, zijn ze perfect als gevelbekleding gebruiken. Hiermee creëer je de uitstraling van een echt gemetselde muur op jouw huis! Je ziet ze ook terug als decoratie voor in de woonkamer, gang en zelfs als keuken achterwand decoratie. Ze kunnen bijna overal geplaatst worden, zolang er geen sprake is van direct stromend water.

Isolerende baksteenstrips

Baksteenstrips PU zorgen voor een lagere energierekening! De producten isoleren niet alleen de wand tegen warmte en kou, maar ze zijn ook nog eens geluiddempend.

Kom langs onze showroom

Heb jij veel verschillende soorten baksteenstrips in gedachten, maar kun je geen keuze maken? Wil jij je wandbekleding buiten monteren? Of wil jij meerdere wanden bekleden en moet je meer keuzes maken? Wij helpen je graag met jouw beslissing. Kom langs en laat ons een foto zien.

Veelgestelde vragen over PU Baksteenstrips

Dit zijn decoratieve panelen gemaakt van purschuim.  Ze hebben een 3D effect en zijn een goed alternatief voor baksteen behang.

Bekijk onze montagehandleiding voor de stappen:

PU Baksteenstrips montagehandleiding

Wanneer je ze buiten plaatst raden wij aan om ze te impregneren met WB8 te vinden op de impregneer en bescherming pagina.

Wij hebben de baksteenstrips van PU in verschillende prijsklassen en bieden de muur panelen per stuk aan. Bekijk boven de prijzen per muur paneel.