Romantisch interieur

Er is altijd ruimte voor romantiek! Een romantisch interieur is een klassieke woonstijl die voor een warme en zachte sfeer zorgt. Met deze stijl zorg je voor een beetje meer passie in jouw interieur. Het maakt niet uit of je samenwoont of als juist single bent. Romantiek is voor iedereen. Het is belangrijk dat er elementen in de ruimte bevinden die voor een romantische uitstraling zorgen.

Romantische kleuren

Bij romantische kleuren kun je denken aan zachtroze, rood, goud en perzik. Deze kleuren geven een warme sfeer. Houd je van wal koelere kleuren? Dan kun je gaan voor zachtblauw of lavendel. Deze kleuren kunnen gebruikt voorden in decoratie, wanden, meubels en textiel.

Rood

Perzik

Goud

Roze

Lavendel

Grijs

Marmer voor een romantische stijl

Zachte materialen en verlichting

Zachte materialen zien er heel cosy uit, dit in combinatie met de perfecte verlichting is prachtig! Denk aan een bank met ronde kussens, gemaakt van mooie aaibare materialen. Een bank in pasteltinten of juist wit is mooi.

Een knusse zithoek

Dit is een gezellig hoekje in de woonkamer van een van onze klanten. Het heeft een bank met ronde vormen. Voor de extra aankleding is er gebruik gemaakt van akoestische panelen en marmer platen. Deze kun je perfect met elkaar combineren. Een zacht kleedje zoals in deze situatie is afgebeeld is ook een mooie toevoeging. Romantische meubels maken het daarbij helemaal af. Zoals dit leuke tafeltje. Verlichting kan in de vorm van een lamp met een warme tint zijn of kaarsen.

Kenmerken van een romantische interieurstijl

Met een romantisch interieur kun je veel kanten op. Isodeco helpt je graag om een beter beeld te krijgen van wat een romantische woonstijl inhoudt.

Warme sfeer met akoestische panelen en houtstrips

Planten en bloemen

Planten en bloemen staan symbool voor romantiek. Deze gaan perfect in combinatie met een mooie sierlijke vaas. Hierdoor kun je natuurlijke kleuren perfect combineren met zachte kleuren. Je kunt kiezen voor planten met roze zachte tinten, of juist koelere blauwe en groene tinten. Romantiek is voor iedereen anders. Planten uitkiezen is ook heel persoonlijk!

Combineer de romantische woonstijl

Waarom zou je deze woonstijl niet combineren met andere woonstijlen? Bekijk de andere woonstijlen.  

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag om een paar stappen naar jouw romantische droomhuis te maken.

Laat je inspireren door Isodeco 

 

Mozaiek tegels