Ook interessant:
Geschikt voor
Geschikt voor
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Ontwerp in je eigen ruimte

Trapleuningen

Of je nou een traprenovatie hebt gehad of toe bent aan wat nieuws. Isodeco helpt je graag om jouw droomtrap te realiseren, daarbij hoort de juiste trapleuning! Maak keuze uit diverse modellen uit ons assortiment.

Sorteren op:
trapleuning zwart
Uit voorraad leverbaar
Trapleuning Zwart Rond 4,5x60cm
30,95
4,5x60cm

Over trapleuningen

Een belangrijke functie van een trapleuning is dat het ondersteuning biedt. Iedereen wilt natuurlijk veilig naar boven lopen! Dit is goed voor de toegankelijkheid van jouw woning of kantoor. Het is belangrijk dat de trapleuning goed vast zit.

Onderhoud van de trapleuning

Het onderhouden van je trapleuning is belangrijk om het uiterste uit de ondersteuning te halen. Gelukkig is er niet veel nodig om voor een lange tijd van jouw trapleuning te genieten.

Design en esthetiek

Naast dat een trapleuning functioneel is, is het ook belangrijk dat hij er goed uit ziet. Je hebt voor elk interieur een mooie trapleuning.

Moderne stijl

In een hotel chique interieur past een strakke trapleuning. Dit kan in een neutrale kleur, maar ook bijvoorbeeld mat zwart.

Stoer en industrieel

In een industrieel interieur kun je kijken voor een robuuste en stoere uitstraling, zoals een RVS trapleuning. Een zwarte trapleuning past hier ook perfect bij.

Houten trapleuningen

Ga je voor een natuurlijke uitstraling? Dan is de houten trapleuning perfect. Ook heel erg mooi in combinatie met aku panelen

Zwarte trapleuningen

Een van de populairste kleuren is zwart, omdat het overal bij past en een chique uitstraling geeft. Je kunt voor een zwarte trapleuning gaan.

Matchen met wandpanelen

Je kunt de traprenovatie en trapleuning matchen met mooie wandpanelen. Heb je aku panelen met zwart vilt? Dan past daar een zwarte trapleuning bij. Bekijk hieronder het mooie voorbeeld. 

Akoestische panelen eiken met zwart vilt naast een zwart met bruine trap in de gang

Trapleuning laten monteren

Het is niet moeilijk om een trapleuning te monteren, het is wel heel belangrijk dat hij goed stevig vast zit.

Trapleuning kopen bij Isodeco

Wil je een trapleuning kopen bij Isodeco? Wij adviseren je graag. Je kunt ook een totaalpakket nemen met de traprenovatie inbegrepen. Bekijk het assortiment trapleuningen hierboven.