Op zoek naar goedkope PVC vloeren? Bij Isodeco bestel je de mooiste PVC vloeren. Gemakkelijk zelf te bevestigen. Liever toch laten leggen door experts? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten Goedkope PVC vloer

Bij Isodeco heb je keuze uit verschillende soorten PVC vloeren. Ben je op zoek naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk ons aanbod PVC vloeren!

Goedkope PVC vloer verbeterd

Onze goedkope PVC vloer is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen kon je een PVC vloer makkelijk onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Dit kwam vooral door de glanzende, gladde oppervlakte op de PVC vloeren en hoe repetitief deze was. Verder hebben onze vloeren nu ook als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur, die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

Je hoeft niet veel onderhoud te doen aan de vloeren. Dit komt door de sterke bovenlaag, hierdoor is het bijvoorbeeld geen ramp wanneer je iets op de vloer morst. Je hoeft het alleen met een vochtige doek af te nemen, verder is het een kwestie van eens in de zoveel tijd stofzuigen.

pvc vloer

Waarom een goedkope PVC vloer bestellen bij Isodeco?

  • Zeer duurzame PVC vloeren met lange levensduur
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Ontevreden met je aankoop? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Het enige dat je hiervoor moet doen, is een foto mee nemen van jouw interieur en die aan ons laten zien. Op basis hiervan voorzien we je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer. Daarna kun je aan de slag met het daadwerkelijk leggen van de PVC vloer. De PVC vloeren zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk zelf kan plaatsen. Mocht het nou toch niet lukken of heb je geen zin om het zelf te moeten doen, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Rachel Denen

Michel Patriksen

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Goede en snelle levering! Ook de montage werd voor ons gedaan en ik heb er niks op aan te merken. Top!

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.