Zoek je een zelfklevende PVC vloer? Bij Isodeco bestel je de mooiste PVC vloeren. Gemakkelijk zelf te plaatsen. Liever toch laten plaatsen door experts? Ons team van gespecialiseerde vloerleggers helpt je graag!

Verschillende soorten zelfklevende PVC vloeren

Bij Isodeco heb je keuze uit een zeer diverse collectie aan PVC vloeren. Zoek je naar plak PVC vloeren of click PVC vloeren? Bekijk onze collectie!

Zelfklevende PVC vloer nu nog echter

Onze zelfklevende PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Voorheen leek een PVC vloer niet heel erg op een echte houten of betonnen vloer. Vooral doordat de toplaag vaak repetitief en ook nog eens glanzend en glad was, was het onderscheid makkelijk te herkennen. Onze vloeren hebben nu als enige de unieke register embossed toplaag. Dit is een voelbare structuur die niet van echt te onderscheiden is.

Onderhoud PVC vloeren

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. De sterke bovenlaag zorgt ervoor dat het geen ramp is wanneer je iets op de vloer zou morsen. Je hoeft de vloer alleen met een vochtige doek af te nemen, daarnaast is het natuurlijk één keer in de zoveel tijd stofzuigen.

plak pvc

Waarom kiezen voor een zelfklevende PVC vloer van Isodeco

  • PVC vloeren van topkwaliteit
  • Gratis advies van ervaren professionals
  • Niet tevreden? 14 dagen geld terug garantie
  • Niet van echte houten planken of beton te onderscheiden!

Heb je nog twijfels?

Wij hebben een team aan interieuradviseurs voor je klaar staan om je te helpen kiezen. Neem een foto mee van je interieur als je langskomt en laat deze aan ons zien. Wij helpen je dan graag verder en voorzien je van professioneel interieuradvies. Aan de hand van jouw wensen en interieur selecteren we samen de beste PVC vloer, dan is het een kwestie van je vloer erin leggen. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen. Liever toch laten plaatsen door experts, dan hebben wij ook gespecialiseerde vloerleggers voor het plaatsen van jouw vloer!

Tevreden klanten aan het woord​

Samantha Hovers

Maria Leuven

Plak pvc besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whatsapp, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus!

Kwaliteit is heel erg mooi! We hadden een visgraat click pvc vloer besteld erg tevreden met het resultaat nu die erin ligt.

Bekijk ons gehele assortiment aan vloeren of een van onze andere producten zoals akoestische wandpanelen, steenstrips of houtstrips op de website.