Oktober Woonmaand

> Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates van de woonmaand? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

> Lees onze blog over de woontrends van 2023

Wil je kans maken op een te gekke Isodeco fatbike t.w.v. €3500? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en maak direct kans! Zo blijf je ook nog op de hoogte van de laatste woontrends, inspiraties en kortingen.

Laat je inspireren

Wat is oktober woonmaand?

Dit is de maand waar wij altijd naar uitkijken! In Nederland zijn de warme maanden over en wordt het steeds kouder, dit betekent dat veel mensen thuis willen blijven. Dan is dat het perfecte moment voor de woonmaand en om jouw interieur een boost te geven. Iedereen wilt het thuis gezelliger maken. Je gaat nadenken over je inrichting en wilt misschien nieuwe gordijnen, meubels, vloerkleden of planten. Als je de woontrends een beetje in de gaten hebt gehouden kun je al snel wat moois maken van jouw interieur.

Met een nieuwe wand in huis maak je al een groot verschil, of wordt het project iets groter? Zoals een nieuwe vloer of een traprenovatie? Je kunt denken aan vele verschillende materialen, zoals leisteen, PVC, hout of polyurethaan. Er is zoveel keuze!

Oktober woonmaand acties

Oktober staat in het teken van de nieuwste trends en interieur ontwikkelingen. Er zijn dan veel interieurbeurzen en te gekke winacties. Wij blijven dan nooit achter! Ook dit jaar hebben wij een te gekke winactie. Volg onze socials om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

PVC vloeren

Een vloer kan natuurlijk niet ontbreken in jouw woning. PVC vloeren hebben alle voordelen die je nodig hebt voor een zorgeloze leefomgeving. Ze zijn makkelijk schoon te houden, zijn ijzersterk en zijn niet te onderscheiden van het echte.

Wandbekleding

Wandbekleding is een vervanger voor verf en behang. Je kunt namelijk je hele muur in een keer bekleden. Isodeco is de voorloper van wandbekleding.

Traprenovatie

Denk je erover na om een nieuwe trap te laten plaatsen in je huis? Dit is niet nodig met een traprenovatie.

Kom langs!

Kom tijdens oktober woonmaand langs onze showroom in Ridderkerk of Breda. Je kunt volop inspiratie krijgen door op onze webshop te kijken. Maar je kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze showrooms.