Isodeco Pasen

Pasen is een feestdag waarbij families en vrienden samenkomen en het paasweekend kunnen vieren. Weet jij niet wat je moet doen tijdens het paasweekend? Isodeco heeft elk jaar prachtige paasacties en inspireert jou graag om het beste uit jouw interieur te halen.

Uitje paasweekend 2023

Wil jij met het paasweekend weg? Een paasweekend wordt pas een fijn paasweekend wanneer je met familie samen iets leuks kunt doen! Wat dacht je van inspiratie opdoen voor een nieuwe muur in huis of wat dacht je van die tuinrenovatie die je al jaren vooruit schuift? Je kunt zelfs bij Isodeco jouw droomvloer uitzoeken! Je kunt samen met jouw familie inspiratie opdoen voor jouw interieur of exterieur. Onze interieuradviseurs staan met een kopje koffie voor jou klaar.

Bruin Emparadorbruin marmer wandpaneel
Uit voorraad leverbaar
Marmer Plaat Hoogglans Bruin Emperador – Waterbestendig Wandpaneel – 120x260x0...
150,00
  • Ultra dun
  • 100% Waterbestendig
Uit voorraad leverbaar
Baksteenstrip 3D Wandpaneel XL PU Vintage Rustic – Geheel Naadloos – Voor binnen/buiten –...
34,95
  • Premium variant
  • Incl. gratis verf

Aanbiedingen paasweek 7 t/m 16 april 2023

Heb jij al plannen voor Pasen? Wees niet getreurd, want na het paasweekend gaat de actie door tot en met 16 april! Dit jaar heeft Isodeco prachtige aanbiedingen om het paasweekend te vieren.Dit betekent dat jij van 7 t/m 16 april kunt genieten van tot wel 40% korting op AL onze producten. Je krijgt korting op al onze wandbekleding en op al onze pvc vloeren! Ook leuk om te weten is dat de showroom ook op paaszondag is geopend, zo kun je jouw droom muur of vloer realiseren! De aanbiedingen zijn online of kom langs in onze showroom om een fijn paasweekend te vieren.

Isodeco Pasen openingstijden

Isodeco heeft afwijkende openingstijden en wij zijn speciaal voor jou ook op de paaszondag open in Ridderkerk! Hieronder staan de openingstijden voor Pasen 2023:

Goede Vrijdag: 10:00 – 20:00
1e Paasdag 12:00 – 17:00
2e Paasdag: 12:00 – 17:00

De kortingen zijn exclusief montage. De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.

Dit betekent dat je de korting niet kunt krijgen wanneer de actie voorbij is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de kortingscode Isodeco pagina of volg ons via onze socials: Facebook en Instagram!
Alleen de showroom in Ridderkerk is op de 2e Paasdag open, die in Breda is gesloten!