Isodeco Pasen

Pasen is een feestdag waarbij families en vrienden samenkomen en het paasweekend kunnen vieren. Weet jij niet wat je moet doen tijdens het paasweekend? Isodeco heeft elk jaar prachtige paasacties en inspireert jou graag om het beste uit jouw interieur te halen.

Uitje paasweekend 2024

Wil jij met het paasweekend weg? Een paasweekend wordt pas een fijn paasweekend wanneer je met familie samen iets leuks kunt doen! Wat dacht je van inspiratie opdoen voor een nieuwe muur in huis of wat dacht je van die tuinrenovatie die je al jaren vooruit schuift? Je kunt zelfs bij Isodeco jouw droomvloer uitzoeken! Je kunt samen met jouw familie inspiratie opdoen voor jouw interieur of exterieur. Onze interieuradviseurs staan met een kopje koffie voor jou klaar. 

Nieuw in ons assortiment
Ontdek de veelzijdigheid van Kunststof Gevelbekleding

Shop onze producten

Aanbiedingen paasweek 

Heb jij al plannen voor Pasen? Wees niet getreurd, want na het paasweekend gaat de lente actie door tot en met 7 april! Dit jaar heeft Isodeco prachtige aanbiedingen om het paasweekend te vieren.

Dit betekent dat jij van 25 maart t/m 7 april kunt genieten van tot wel 10% korting via de website en 25% bij het afhalen. Je krijgt korting op al onze wandbekleding en op al onze pvc vloeren! Ook leuk om te weten is dat de showroom in Ridderkerk (niet in Breda) ook op paaszondag is geopend, zo kun je jouw droom muur of vloer realiseren! De aanbiedingen zijn online of kom langs in onze showroom om een fijn paasweekend te vieren.

De kortingen zijn exclusief montage. De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.

Dit betekent dat je de korting niet kunt krijgen wanneer de actie voorbij is.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief op de kortingscode Isodeco pagina of volg ons via onze socials: Facebook en Instagram!

Alleen de showroom in Ridderkerk is op de 2e Paasdag open, die in Breda is gesloten!