Wandbekleding buiten met een extra isolatie laag van EPS

Met de 3D Wandpanelen in baksteenmotief van Isodeco ben je voorzien van een mooie buitenmuur. In eerdere projecten hebben we al laten zien dat het steen niet is te onderscheiden van echt baksteen. 3D wandpanelen met baksteen motief zijn namelijk zeer sterk en bevatten een echte steen laag van zand en cement aan de bovenzijde. Je kunt kiezen uit een groot assortiment wandbekleding buiten.

Voordelen Wandbekleding Buiten

-Weerbestendig
-Isolerend (RD 0.4)
-UV Bestendig
-Sterk (bijna niet kapot te krijgen)
-Buitenlaag van echt steen
-Lichtgewicht
-Eenvoudig te monteren
-Overschildbaar naar wens
-Voordelig en Veilig

Wandbekleding buiten is zeer eenvoudig te monteren.

 

 

De wandpanelen met uitstekende bakstenen en een mooie passende kleur voeg zijn zéér eenvoudig te monteren op bijna iedere soort achtergrond. Geen speciale voorbewerking nodig. Het enige wat je hierbij nodig heeft is de Isodeco HighTack montage kit.
Het materiaal laat zich makelijk op maat snijden. 
Vele klanten in Nederland gingen je al voor en hebben een keuze gemaakt uit onze collectie Wandbekleding buiten.
Wandbekleding voor buiten sluit zo goed als naadloos aan op elkaar. Om het laatste stukje naad weg te werken kun je gebruik maken van voegkit.

Veel mensen in Nederland en België hebben gekozen voor ons product. Zo hebben wij huizen, chalets, stacaravans, schuren, tuinhuisjes en complete gebouwen voorzien van onze wandpanelen geschikt voor buiten.

Gevelstenen Wandpaneel

3D Wandpanelen zijn uitermate geschikt als wandbekleding buiten. Ze zijn gemaakt van EPS of soms ook wel eens isomo platen genoemd. Verwar onze baksteen wandpanelen niet met andere producten die totaal niet met onze producten te vergelijken zijn. Onze platen zijn uniek. Ze zijn zeer sterk en het is geen plaat met een fotoprintje. Het is zowel van dichtbij als van veraf niet van echt steen te onderscheiden. De reden hiervoor is, omdat de buitenzijde echt een laag van zand en cement bevat. Hierdoor voelt de buitenkant ook grof aan net zoals dat bij hele baksteen tegels aanvoelt.
Daarvoor geven wij standaard minimaal 2 jaar garantie op het assortiment wandpanelen voor buiten. In overleg kunnen we de garantie verlengen.
Baksteen wandpanelen als wandbekleding voor buiten is mooi, duurzaam en een mooi product waar je vele jaren plezier van zult hebben.
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom.

Bekijk hier direct het assortiment Wandbekleding buiten