Wandbekleding buiten

wandbekleding buiten

Tegenwoordig zijn er veel alternatieven om jouw buitenmuur te bekleden! Het fijne aan een 3d wandpanelen buitenmuur is dat het tegen vocht en zonnestraling kan. Het kan ook nog eens eenvoudig gemonteerd worden en dat allemaal tegen een voordelige prijs! 

Voordelen wandbekleding buiten

Het zouden geen buitenwand panelen kunnen zijn als ze niet weerbestendig waren! Hier is een rij met de voordelen van een buitenmuur bekleden met de producten van Isodeco:

Kunststof Gevelbekleding

Deze panelen lijken net op akoestische panelen en zijn niet te onderscheiden van echt hout. Je zou het kunnen vergelijken met massief hout!

Baksteenstrips PU

Wij hebben baksteen panelen die niet te onderscheiden zijn van echt. Onze PU baksteenstrips, gemaakt van polyurethaan. Ook deze panelen hebben de eigenschap dat ze isolerend zijn. Daarnaast zijn ze naadloos te monteren.

Baksteenstrips EPS

Onze baksteenstrips van EPS worden ook wel eens ISOMO platen genoemd. Dit is een isolerende materiaalsoort.

Beton Cire en Natuursteen

Voor een natuurlijke uitstraling van topkwaliteit zijn de natuursteen platen perfect voor buiten! Betonlook is een moderne trend. Wanneer je van een industrieel interieur houdt, is het ook leuk om het stoere industriële mee te nemen naar de tuin of de gevel!

Wandbekleding buiten is zeer eenvoudig te monteren

De wandpanelen buitenmuur met uitstekende bakstenen en een mooie passende kleur voeg zijn zéér eenvoudig te monteren op bijna iedere soort achtergrond. Er is geen speciale voorbewerking nodig. Het enige wat je hierbij nodig hebt is de Montagekit High Tack.

Het materiaal laat zich makkelijk op maat snijden. Vele klanten in Nederland gingen je al voor en hebben een keuze gemaakt uit onze collectie Wandbekleding buitenmuur. Wandbekleding buiten sluit zo goed als naadloos aan op elkaar. Om het laatste stukje naad weg te werken kun je gebruik maken van voegkit (bij de PU panelen).

Veel mensen in Nederland en België hebben gekozen voor ons product. Zo hebben wij huizen, chalets, stacaravans, schuren, tuinhuisjes en complete gebouwen voorzien van onze wandpanelen buitenmuur.

Een moderne uitstraling

De stijlvolle wandpanelen voor buiten geven ook een unieke moderne uitstraling. Dit zorgt ervoor dat jouw buitenmuur authentiek is!

Verschillende materialen

Je kunt uit diverse soorten materialen buitenmuur wandbekleding kiezen. Denk aan polyurethaan, ISOMO, natuursteen, kunststof en een beton cire afwerking.

Verschillende kleuren

Maak je keuze uit een grote reeks van kleuren. In elke categorie buiten wandpanelen heb je een selectie van verschillende kleuren.

 

Muurafwerking buiten

Wil jij graag jouw buitenwand in een hoek afwerken? Het is belangrijk om de wandpanelen buitenmuur op verstek te zagen en jouw muur mooi af te werken. Dit gaat zeer eenvoudig. Je kunt in het onderstaande filmpje zien hoe je een muurafwerking buiten, maar ook binnen kunt realiseren.

Nieuwe look in de tuin

Naast de gevel kun je de wandbekleding voor buiten ook gebruiken voor in de achtertuin. Je kunt bijvoorbeeld jouw schutting een nieuwe look geven! Voor tuin inspiratie ben je ook aan het juiste adres bij Isodeco. Geef je tuin een natuurlijke uitstraling. 

Over het assortiment buiten wandpanelen

Het assortiment van Isodeco is ruim. Wij doen er alles aan om een kwalitatief product aan te kunnen bieden dat eenvoudig te monteren is. Doe-het-zelf wandbekleding staat hoog in ons vaandel, omdat je geen rekening hoeft te houden met montagekosten bij een vakman. Dit is kostenbesparend!

Baksteen wandpanelen voor buitenmuur

Wandpanelen zijn uitermate geschikt als wandbekleding buitenwand, ook wel gevelbekleding genoemd. Verwar onze baksteen wandpanelen niet met andere producten die totaal niet met onze producten te vergelijken zijn. Onze platen zijn uniek. Ze zijn zeer sterk en het is geen plaat met een fotoprintje. 

Het is zowel van dichtbij als van veraf niet van echt steen te onderscheiden. De reden hiervoor is, omdat de buitenzijde echt een laag van zand en cement bevat. Hierdoor voelt de buitenkant ook grof aan net zoals dat bij hele baksteen tegels aanvoelt.

Tevreden klanten aan het woord

Veelgestelde vragen over wandbekleding buiten

Daarvoor geven wij standaard minimaal 2 jaar garantie op het assortiment wandpanelen buitenmuur bekleding. In overleg kunnen we de garantie verlengen.

Bekijk ons assortiment wandpanelen voor binnenmuren en buitenmuren.

Een buitenmuur bekleden is zeer onderhoudsvriendelijk. Vergeet alleen niet om de panelen te impregneren met de benodigde impregneermiddelen.