Geschikt voor
Geschikt voor
Meer
Kleur
Kleur
Meer
Ontwerp in je eigen ruimte

Akoestische Panelen Houtlook EPS

Onze Akoestische Panelen Houtlook EPS creëren van elke wand een eyecatcher. Met dit product tover je jouw muur om tot een niet van echt te onderscheiden houten latjes muur. Onze wandpanelen houtlook van EPS zijn geluiddempend en isoleren ook nog eens! Het voordeel van dit product is dat je ze zowel binnen als buiten kunt monteren.

Sorteren op:
Product niet gevonden

Houtlook wandpanelen houtlook van EPS

EPS staat voor expanded polystyrene en is een isolerend en geluiddempend materiaal. Het wordt ook wel piepschuim of ISOMO genoemd. Onze akupanelen EPS worden van dit materiaal gemaakt en zijn erg effectief. De schuimpanelen breken als het ware geluidsgolven in de lucht. Wil jij graag EPS schuimpanelen in of buiten huis hebben? Plaats ze dan in jouw winkelmand en bestel ze vandaag nog!

Deze akupanelen hebben ook akoestische eigenschappen vanwege het akoestisch schuim. Het lijken daarnaast op echte houten latten.

Naast dat de akupanelen een vervelende galm dempen, tegelijkertijd zijn ze ook nog eens helemaal van deze tijd. Ze vullen een minimalistische stijl perfect aan, maar voegen zowel in iedere ruimte iets toe. Plaats ze bijvoorbeeld in de woonkamer, gang, keuken of slaapkamer. De EPS panels zijn ook erg populair in kantoren, restaurants en andere bedrijven.

Afmetingen EPS aku paneel

De akoestische schuimpanelen hebben wij nu in een formaat/afmeting. De plaat is 100x50cm en kan bijna overal toegepast worden.

Akupanelen voor buiten

Wil jij graag een houten paneel buiten hebben? Ons houtlook paneel heeft meer voordelen dan echt hout. Ook met een akoestisch paneel van EPS haal je Scandinavische sferen in huis. Vanwege de crêpe toplaag, zijn deze akupanelen niet van echt te onderscheiden. Het lijkt net op echt hout! Je kunt ze zowel binnen als buiten monteren.

  • Makkelijk om zelf te monteren
  • Voor binnen en buiten
  • Bespaar op een monteur
  • Lijkt net echt hout
  • Uit voorraad leverbaar, hierdoor is er geen lange wachttijd
  • Isolerend materiaal, het is een goede geluidsisolatie paneel en houdt de warmte binnen

Je kunt de EPS schuimpanelen op de gevel bevestigen, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor het bekleden van een chalet of woonwagen. Ze zijn speciaal ontworpen voor het dagelijkse leven en gemaakt van de beste kwaliteit ISOMO. Ze bieden ook bescherming tegen stoten.

Montage Akupanelen EPS

Wil jij geluidsisolerende wandplaten in jouw woning of op kantoor? Monteer de EPS panelen makkelijk zelf, net als alle producten van Isodeco zijn ook deze tempex platen doe-het-zelf producten. Er is geen sprake van extra sloopwerk, metselwerk of andere toepassingen en het zelf monteren bespaard je heel veel tijd.

Deze schuimpanelen kun je als het ware hetzelfde als de EPS baksteenpanelen van Isodeco bevestigen. Je hoeft niet met verschillende dingen rekening te houden. Ze kunnen eenvoudig gemonteerd worden met montagekit. Het snijden gaat gemakkelijk met behulp van een stanleymes.

Hier hebben we een speciale montagehandleiding voor. De EPS panelen hoeven niet door een professional geplaatst te worden.

EPS wall panels

EPS staat voor ‘expanded polystyrene’. In de volksmond wordt het ook wel ISOMO genoemd. Het grootste voordeel van deze akupanelen is dat ze isolerend zijn.

Aku paneel als wanddecoratie

Wil jij geluid verminderen? Geef jouw huis een prachtige boost met onze akupanelen. Door deze wandpanelen houtlook haal je Scandinavische sferen in huis.

Groot assortiment

Isodeco beschikt over een groot assortiment aan akupanelen aan die de akoestiek verbeteren, met naast houtlook ook andere geluidsisolerende materialen aan, zoals vilt. Ga hiervoor naar de volgende pagina:

Ik wil dit aku paneel eerst in het echt zien!

Dit kan! Kom gezellig langs in onze showroom in Ridderkerk, hier kun je het product zien en aanraken. Heb je liever een sample? Deze kun je uiteraard op onze website bestellen. Ze zijn ook makkelijk zelf te monteren.

Wij hebben dit wandpaneel in verschillende houtkleuren. Deze EPS schuimpanelen zorgen voor een mooie sfeer in zowel klassieke als minimalistische interieurs.

Dit zijn decoratieve panelen die je aan je wand kunt monteren met diepte. 3D staat voor driedimensionaal. Je kunt niet alleen zien dat er een 3D effect is, je kunt dit ook voelen. Hierdoor lijken de panelen net echt.

Het is belangrijk dat het oppervlak stof- en vetvrij is. De 3d wandpanelen van Isodeco zijn eenvoudig te monteren door gebruik van een stanleymes en montagekit. 

Wanneer je ze buiten plaatst raden wij aan om ze te impregneren met WB8 te vinden op de impregneer en bescherming pagina.

Wij hebben de 3d muurpanelen in verschillende prijsklassen en bieden de muur panelen per stuk aan. Bekijk boven de prijzen per muur paneel.