fbpx

Marmer Badkamer en Toilet met Kunststof Marmer PVC Bladen

Een Marmer toilet of Badkamer. Velen denken direct aan hoge kosten, maar wij bewijzen het tegendeel. Bij isodeco bieden we grote marmer wandpanelen aan welke je direct over bestaande tegels kunt bevestigen.
Op deze pagina laten wij zien hoe één van onze klanten haar toilet en badkamer heeft omgetoverd met onze kunststof marmerbladen.

Onze Marmerbladen zijn 244 centimeter hoog en 122 centimeter breed. Hierdoor krijg je een mooi (bijna) naadloos effect. Werk het af zoals de klant met zwarte accenten. Zwarte kranen en handdoek houders maken het plaatje compleet.
In deze badkamer is gekozen voor de marmer wandpaneel Bianco Carrara. Bianco Carrara kenmerkt zich door een wit blad met grijze aderen door het hele blad.

Marmer Toilet met onze kunststof marmer bladen. Laten we eerlijk zijn, is dit niet prachtig? Ook hier is weer gekozen voor zwart contrast in meerdere elementen. Hierdoor krijg je een mooie strakke en moderne uitstraling. Het zwart maakt het geheel nog even wat stoerder. 
Heb jij een oud toilet of badkamer welke toe zijn aan renovatie? Wil jij weten wat het kost? Stuur ons dan een mailtje of bekijk onze webshop.

Voordelen Marmerlook Kunststof

2 Comments

 1. Leo Brouwer

  Beste heer,
  Wij waren vanmiddag bij u en hebben belangstelling voor de Marmer Panelen Zwart Nero Marquina die per 1 dec beschikbaar zijn..
  Wij menen van u begrepen te hebben dat er een montage handleiding/ video op uw website zou staan,
  helaas kunnen we die niet vinden.
  Daarnaast kan ik ook niet de Isodeco lijmkit prijs en bestel mogelijkheid vinden.

  Alvast dank voor uw instructies.
  Groeten
  Leo en Jessie Brouwer

  1. yener

   Hoi Leo.
   Van de Marmer Panelen staat er nog geen instructie filmpje online. Deze komt binnenkort online. Wel staat in de product informatie exact wat u nodig heeft en hoe u het dient te bevestigen.
   De montage kit die wij verkopen staat in het menu / webshop onder het kopje montagebenodigdheden. Indien u deze niet kunt vinden, geen enkel probleem. Op het moment dat u het marmerpaneel toevoegd aan uw winkelmandje krijgt u automatisch een vakje te zien met de lijm die u nodig heeft om het product te kunnen monteren.

Geef een reactie

Français
De waardering van www.isodeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 457 reviews.
Kan ik u helpen?
%d bloggers liken dit: