Binnen een uur een nieuwe muur

Wanneer je denkt aan het renoveren van een muur, lijkt het al snel op een klus die lang gaat duren en waar veel gesloopt moet worden. Maar volgens Isodeco is dat verleden tijd. Met wandbekleding van Isodeco heb je binnen 1 uur een nieuwe muur! Dit is de reden waarom deze slagzin heel speciaal is voor ons. 

Geen monteur of sloopwerk

Het grote voordeel aan Isodeco wandbekleding is dat je naast de kosten van de panelen geen monteur nodig hebt. Je kunt het namelijk allemaal zelf makkelijk monteren. Speciaal voor de doe-het-zelver hebben wij montage uitleg handleidingen geschreven met alle eenvoudige stappen uitgelegd. Op deze pagina vind je ook allerlei projectfilmpjes waarin veel uitleg wordt gegeven.

Je hoeft ook niks te (laten) slopen, dit bespaart ook veel geld en tijd! Onze wandproducten kunnen direct over bestaande tegels gemonteerd worden, wel is het belangrijk om jouw wand stof- en vetvrij te maken. 

Soorten wandjes

Ben jij fan van hout of juist natuursteen? Wil jij een akoestisch wandje of juist hotel chique marmer? Dit kan ook met zelfklevende tegels. Isodeco kan het allemaal bieden! Wij hebben namelijk het grootste assortiment aan wandpanelen van de Benelux.

Binnen of buiten?

Je kunt binnen, maar ook buiten binnen een uur een nieuwe muur hebben! Wat dacht je van jouw schutting of is gevelbekleding iets meer voor jou? Je kunt jouw tuin geheel renoveren met onze bekleding. Weet je nog niet welke wand je wilt bekleden? Je kunt je ook laten inspireren door naar projecten van klanten te kijken.