fbpx

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

  • Isodeco geeft 2 jaar garantie op haar wandpanelen. De kenmerken van de panelen zijn zo nauwkeurig mogelijk beschreven op onze website. Onheil van buitenaf is uitgesloten van garantie en valt onder geen enkel bedwing onder onze garantie.
    Onder onheil van buitenaf vallen onder andere de volgende punten;
  • Schade door ongedierte;
  • Schade door blootstelling aan extreme temperaturen; Bijvoorbeeld blootstelling aan direct vuur.
  • Schade door extreme stoten;
  • Schade door gebruik van niet door ons aanbevolen montage materialen.
  • Onze producten hebben meerdere testen ondergaan.

 

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@isodeco.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Français
De waardering van www.isodeco.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 611 reviews.