Douche wandpanelen

Douche wandpanelen zijn een moderne keuze in jouw badkamer. Vroeger hadden velen keramische tegels in de badkamer, maar dat is verleden tijd. Onze douche wandpanelen kunnen over bestaande tegels en zijn relatief goedkoop in vergelijking met andere oplossingen. Waarom? De douche wandpanelen van Isodeco zijn erg gemakkelijk om zelf te monteren en er zijn daarom lage kosten. Je hoeft geen dure monteur in te huren.

Jouw douche een nieuwe look geven met douche panelen?

Dat kan! Isodeco biedt diverse mogelijkheden om jouw douchewand te vernieuwen én te verbeteren. Naast dat onze douche wandbekleding de uitstraling van je badkamer een niveautje hoger zullen tillen, hebben ze ook een aantal andere mooie voordelen.

Zo beschermen onze douchewandpanelen jouw badkamer muur!

De voordelen van douche panelen op rijtje:

Diverse soorten douchewandbekleding

Zoals je boven al een beetje hebt kunnen lezen heb je een ruime keuze. Vind je het lastig kiezen? Graag helpen we!

Marmer

Een luxe, marmeren badkamer zonder je bankrekening leeg te plunderen? Dat kan met onze Marmeren PVC platen! Dit zijn kunststof wandpanelen die je makkelijk kunt monteren. 

Bekijk onze marmer douche panelen

Zelfklevende tegels

Eenvoudig luxe toevoegen aan jouw douchewand. Neem eens een kijkje bij onze zelfklevende tegels! Binnen ons assortiment vind je diverse stijlen. Van de klassieke witte tegen tot aan een chique marmeren print. Het is maar net wat je zelf wilt! 

Bekijk onze zelfklevende douche panelen

Beton Cire

Zoals je boven al een beetje hebt kunnen lezen heb je een ruime keuze. Vind je het lastig kiezen? Graag helpen we!

Bekijk onze Beton Cire douche panelen

Natuursteen

Natuursteen is mooi omdat elke steen uniek is. Zo kun je genieten van verschillende kleurschakeringen en structuren. Een prachtige creatie van de natuur om lekker helemaal bij tot rust te komen.

Bekijk onze natuursteen douche panelen