Op zoek naar grijze steenstrips? Bij Isodeco bestel je steenstrips met een uniek 3D-effect. Gemakkelijk zelf op maat te snijden en op de muur aan te brengen. 

Verschillende soorten grijze steenstrips

Bij Isodeco heb je keuze uit verschillende soorten grijze steenstrips. Ben je op zoek naar streenstrips baksteen of mozaïek steenstrips? Bekijk ons aanbod steenstrips!

Grijze steenstrips aanbrengen

Onze grijze steenstrips hebben extra sterke plakranden op de achterzijde voor de allerbeste aanhechting met het oppervlak. Je kunt de steenstrips gemakkelijk zelf op maat snijden met een stanleymes of blikschaar.

Steenstrips voor iedere ruimte

Welke wand je ook wil bedekken met onze wandbekleding, Isodeco heeft steenstrips voor iedere ruimte bij jou thuis. Neem een kijkje in ons assortiment grijze steenstrips.

Waarom grijze steenstrips bestellen bij isodeco?

  • Steenstrips van topkwaliteit
  • Gratis advies van de professionals
  • 14 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €50,-
  • Niet van echt te onderscheiden!

Hoe monteer je een steenstrip?

1. Op maat maken.
Gebruik een multitool, blikschaar of stanleymes om de grijze steenstrips op maat te maken.

2. Stofvrij maken.
Ontvet de wand en maak stofvrij met een microvezeldoek..

3. Plakfolie verwijderen.
Haal de plakfolie op de achterzijde van de steenstrip los.

4. Bevestigen.
Breng de steenstrips 1 voor 1 aan op de wand en druk ze goed aan.

Tevreden klanten aan het woord

Tatiana Lanting

Zelfklevende steenstrips besteld. Snelle levering, goed kwaliteit, snel antwoord via whats app, en als er iets is, kijken ze naar een oplossing en wordt dit geregeld. Een echte aanrader dus

Michel Salomé

Kwaliteit is heel erg mooi! Meet wel eerst heel goed hoe je het gaat opplakken. Kijk ook goed, voordat je het vastplakt. Vast is namelijk vast. Geen beweging in te krijgen. Wij hebben de strips achter het toilet geplakt en resultaat is heel erg mooi geworden! Aanrader!

Een chique en uniek effect op de muur.

De steenstrips van Isodeco zijn gemakkelijk te plaatsen op iedere gewenste muur. Bekijk hier het gehele assortiment grijze steenstrips.